Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığı atamaları açıklandı

İstenilen bu evrakları ordaki adreste ankara diyo oraya gidip elden mi teslim edecez yoksa postayla mı gondericez, mal bildirim beyannamesisini ordan mı alcaz?

ayın 24 üne kadar oraya ulaşma şartı yok bugün telefonla görüştüm en geç 24 ünde postaya verilmiş olmalı dediler

ben olsam işimi şansa bırakmazdım ya kendim ya bir yakınım vasıtasıyla elden teslim ederdim posta bu belli olmaz kaybolur,gecikme olur??

bu atamalar hem kura hemde ömss sınavına girip tercih yapanlar yollucak belgelerini doğru anladım değil mi

Kürmanc'ın yorumuna ısrarla katılmamak elde değil.

Ben diplomamın fotokopisini okuduğum üniversiteden aslı gibidir şeklinde onaylattım. Bu yeterli olur mu sizce? Yoksa illa noter onaylı mı olmalı?
Bir de askerlik muafiyet belgesini ve sabıkasızlık kaydını da yollayacak mıyız bunlarla birlikte?

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı eski tarihli raporu kabul ediyor arkadaşlar sürekli olması yeterli

arkadaşlar bugun abım benım evrakları teslim etti fakat okudugum unıvesteden lıse dıpmomanın aslını aldım fakat ordakı gorevlıler sorun cıkarmıs.dıkkat edın uzerindeki muhur aslı gıbı yazıları net olsun.sorun cıkarsa 24unde haber verıceklerını soyledıler bakalım

evraklarımızı teslim ettik. Allah'ın izniyle sorun çıkmadı. darısı başınıza arkadaşlar.

Üst Alt