Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GİH ile emeklilik arasında tercihte bulunmak gerekirse!?

İcel1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Gih mi emeklilik mi diye soruldugunda; 1. Eğer emekliliği gelen kişi ise gih diye cevap verirse emekli olurken polislikten kazandığı haklarla mi emekli olur. 2. Emekliliği seçerse seçtikten sonra bu işlem ne kadar sürer yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de 6 yıllık gih memuruyum emekliliği gelen biri polisin gihi seçmesi bence mantıksız olur çünkü otomatikman emeklilik yaşı 55 ten 60 a hatta yaş haddiyle 65 e çıkacak böyle bir polisin yapması gereken en mantıklı tercih malulen emeklilik olur bence

sarus Ben de gih im pol nette emeklilik yaşım 55 gözüküyor ancak ben nasipse memuriyette 20 yılımı doldurup 47-48 yaşında engelli erken emeklilikten yaralanmak istiyorum .

Sokrates polnette bir sıkıntı var sanırım milletin emeklilik yaşı hep geri çekilmiş durumda🙂 ben de erken emeklilik için rapor aldım 7 ay önce umarım her şey gönlümüzce olur senin teşhis neydi

Organik olmayan psikotik bozukluk bir sürü teşhis kondu bana çeşitli hastaneler de yattım gih olduktan sonra da kontrol muyenesi konur mu bize erken emekli olunca ben 2006 girişliyim konmasa iyi olur .

İnşallah konmaz da malulen emekli edip postalamazlar bipolarım ben de 2009 pomem im

Sokrates 2006lı isen 15 yılda da emekli olursun 2008 Ekim öncesi başlayanlar 15 sonrasındakiler yani ben 18 yıldahak ediyorum

vazife malülü

@sarus
sa devrem bende görevli iken kaza geçirip yaralandım ve sakat kaldım. ortopediden D dilimim var ve 6. dereceden vazife malülü oldum. fakat GİH veya emeklilik konusunda seçim yapmamı istediler.

ben görevdeyken keze yapıp vazife malülü oldum. dava açsam kazanabilir miyim idari polisliği ayrıyeten maaş bağlatabilirmiyim

33mali devrem psikiyatride bayağı sıkıntı çıkarıyorlar da sizi tam bilmiyorum...Anladığım kadarıyla görev başındayken olmuş sizin maluliyet...araştırmanız lazım eğer ki sizinle benzer durumda olanlara mahkemelerin verdiği olumlu emsal kararlar varsa neden olmasın...

devrem kazada yaralanan arkadaşıma idari polislik verildi. o da D dilimi. emsal göstercem onu. itiraz dilekçemi yolladım

Sağlık şartları yönetmeliğinde açıkça yazıyor ki d dilimi Emniyet Hizmetlerinde çalışamaz. Ben de kas hastalığı sebebiyle d dilimi alarak gih oldum. Ancak mahkeme kararı olursa bir ihtimal istisna olabilir

Aynı kazada yaralanan D dilimi arkadaşım vazife malülü idari polis oldu. Bende d dilimiyim gihe aktarılıyorum.

devrem hakkında hayırlısı olsun inşallah lakin diğer arkadaşınla aynı şartlarda olmanıza rağmen farklı uygulama olduğunu düşünüyorsanız mutlaka dava açın; kazanırsınız

Üst Alt