Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gırtlak kanseriyim. Malulen emekliliğim iptal edildi!?

MEHMET TRAKYA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
14 ekim 2018 de gırtlak kanserinden radyoterapi aldım nisan 2019 malülen emekliliğe başvurdum 18 ay maaş bağlandı. 2 nici raporu istediler maaş kesildi itiraz ettim üst kurulu red geldi tekrar sevk istedim rapor aldım 3 ncüye oda bugün geldi yine red hastalık devam ediyo gırtlak kanseri fakat maaş gitti ne yapmam lazım teşekkür edrim.

MEHMET TRAKYA..hastalığınız raporlarla ilaçlarla tedavilerle destekleniyor ve iyileşme yoksa yalnış bir karar...hastalığınızın devam ettiğine veya iyileşme belirtileri gösteriyor bağlamında bir yazı varmı elinizde,bunları gösterip mi bu karara vardılar??...geçmiş olsun.

Son raporda gırtlakta bulunan larenks ilk aldığım rapor tarihi belirtilerek aynı boy ve ebatta mevcut olduğu fakat yayılma yapmamış olduğu yazıyordu fakat anlamadım maaş giti

Günler noksan yetmiyo ihya yapmak lazım onunda içinde bağkur af kanunun çıkması gerekiyo bu yüzden sıkıntıya düştük anlamadım dava açsak ne olur o da sürer 5 sene durum sıkıntılı

MEHMET TRAKYA

Ne denebilir bilmiyorum ki! Bir süre sonra yeniden malulen emeklilik için başvurmayı denemekten başka yol yok maalesef.

dün itibari ile babam gırtlaktan ameliyat oldum nefes borusuna dışarıdan delik delip
kanül taktılar tekrar malül raporuna başvursak sonuç ne olur daha öncede bahsettiğim gibi şu an maaş almıyo kestiler

Üst Alt