Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gişede çalışamaz raporu alıp görev yerini değiştirebilir miyim?

rainman57

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bir kamu kurumunda gişe personeliyim.Ayrıyatten karaciğer rahatsızlığım var.Gişede çalışırken yüzlerce müşteriyle uğraşmaktan stres ve yorgunluk oluyor.Hastalığımıda etkiliyor.Sağlık kuruluyla geri planda çalışma gibi bir belge alma şansımız varmı?

valla bende vardıyelı calısıyorum doktorra dedım vardıyelı calısmaz raporu ver dedım senın ıstedıgın gıbı ısler yurumuyo burda dedı calıs dedı ama sen yınede sor

Raporunuzda çalışamayacağı alanlar yok mu? çalıştığınız koşullara uygunsa yer değişikliğiniz olmayabilir. geçiş yapacağınız başka işlerde sağlık koşullarınız için uygun olmayabilir.

Raporda yok maalesef.Gişe arkası dediğim başka büro servisleri var.Anca olursa orda çalışabilirim.Benim merak ettiğim bunun için sağlık kurulu raporu şart sanırım.Çoğu doktorda vermeye çekiniyor galiba.

Üst Alt