Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gizli şeker hastalığı rapor orani kaç olur?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar aranızda gizli şeker hastalığı hakkinda öğrenmek istediğim bazi konular var bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirimAclik kan şekeri 90 nin ustunde tokluk kan şekeri 140 olanların gizli seker hastasi olma riskini öğrendim dün aksam ve bu sabah yaptigim olcumlerde benim açlık 110 tokluk ise 206 cikti ve gizli seker hasyaligi olabilir dusuncesindeyim ailemde şeker hastalığı olanlar var irsi olabilecegini tahmin ediyorumAğır uyku apnesi ve gizli seker hasyaligina ne duzeyde rapor verilir bilenler cevaplarsa sevinirim

manesef bilgim yok kardeşim gizli şekeride ilkkez duydum sayende öğrenmiş oldum... teşekkür ederim...

insülün kullananlar alabiliyor diye biliyorum bilgili arakdaşlar yazsın yanıltmayalım

Tip1 ve tip2 şeker hastalığında insulun kullanılıyor gizli şeker ise diyebetin başlangıcı olarak kabul ediliyormus (yani şeker hastalığı) bu evrede olan hastalara rapor hangi düzeyde verilir acaba?

Üst Alt