Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Glikojen depo tip 3 için rapor verirler mi?

prof_cavus

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben Glikojen depo tip 3 hastasıyım, çapa tıp fak. tedavi görüyorum. askerlik işlemlerimi hallettim ve muaf ettiler. Raporda şu şekilde yazıyor

1- glikojen depo
2-mitral kapak yetmezliği (hafif)
3-transaminaz enzim yükseliği
4-miyopati, metobolik hastalıklar

cevablarınız içim teşşükür

Glikojen depo hastalığı için (organlarda Fonksiyon bozukluğu yapmış ise):% 40 oran veriliyor..

birkaç soru

Ben daha önce yazmıştım. bir kaç soru sorcam

rapor almak için ben;

1- Glikojen depo (karaciğer) hastasıyım, çapada tedavi görüyorum, burdan kağıt almam gerekiyor mu

2- askerlikten 2 ay önce muaf oldum, ordan asıl rapor gelcekmiş tarafıma ve onla sakatlık raporuna başvuru yapılabilirmiş, doğru mu
böyle birşey

Çapa'dan kağıt almak ne demek?

Askerlik için verilecek belgeler sivilde bir işe yaramaz

Sakat statüsünde sayılmak için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden üzerinde işgücü kaybı oranı bulunan bir sakatlık raporu almanız lazım. Vergi indirimi için defterdarlığa başvurun (bkz: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html), onların sevki ile hastaneye gidip rapor alın.
Ya da Çapa'da işlerinizi daha kolay halledebilirseniz, rapor için oraya başvurun, oradan alacağınız raporla sakat statüsündeki haklardan yararlanın.

Üst Alt