Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göğüs ve göz hastalıklarında kasıtlı olarak oran verilmedi!?

mezopotamya27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Gögüs hastalıkları ve göz oranı sağlık kurulu raporu nda yok
Ne yapmalıyım.

Sağlık kurulu raporumda göğüs hastalıkları ve göz oranları yazılmadığı için sağlık kurulu raporu%88 olarak çıktı.

Hatalarını kabul etmiyorlar. Göğüs hastalıkları % 10, göz %1 oranları eklenmemiş.
Sağlık kurulu hata yaparsa hastanelerimi dolaşıcam
Teşekkürler.

mezopotamya27

Geçmiş olsun bulunduğun ilin il Saglik müdürlüğüne itiraz hakkım var.Almış olduğum raporun sisteme düştüğü tarihten itibaren senin seçtiğin bir başka hastanede tekrar heyete gire bilirsin itirazla

Teşekkür ederim.
Fakat sorun kağıtta yazılı oranların girilmemesi

Diğer rahatsızlığınız nedir? Göz ve göğüs için bir engel görülmemiş olabilir.

mezopotamya27

Aynısi benim başınada geldi.Kayseride girdim heyete iki hafta önce rapor yenilemek için.Iki yıllık Astım için ilaç raporum var muayene eden göğüs dokturu astım için oran vermiyoruz dedi. Sft testi rotken ıstiyor ama solunum testi deverleri dusuk olmasina rağmen.Sebebi ise hastanenin baş hekimi doktorlara talimat veriyor.Bende il Saglik müdürlüğüne itiraz ettim başka ilde girdim.Astimdsn %20 sft testi rotken muayene sonucu %2₺ az etkilenme olarak oranımı aldım.Aldiginiz rekora itiraz edin oran çıkmazsa elinizde ilaç raporunuz varsa ilaç kullanıyorsanız bazı hastaneler vermiyor maalesef uğraşmadan olmuyor yani.

Üst Alt