Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gökçek iksiri hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Gaz problemine iyi gelir mi?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar;
Ben 4 yıldır omurilik felçlisiyim (tetrapleji). Forumda daha öncede bahsettiğim gibi (bkz) 1 yıldır bağırsak gazlarından şikayetçiyim ve halada bir çaresini bulamadım ve bu beni deli ediyor :evil: :shock: :cry: Her türlü yolu denememe rağmen. Bunun çözümüne yönelik ne duyarsam yapacak durumdayım artık.
Son günlerde bu gaz sorununa yönelik araştırma yaparken "gökçekiksiri" diye her derde deva bi karışım duydum. Adı üstünde iksir ve yapan kişide her derde deva olarak bunu öneriyor. Fakat inceleyince "limonsuyunda bekletilmiş sarımsak + sirke" olduğunu gördüm. webadresi Gökçek İksir. Bu bir reklam deildir yanlış anlaşılmasın, karalamada değildir :!: :!: :!: Bu iksiri yapan kişiyi (M. İbrahim Gökçek) aradım ve hemen teşhis koydu "bağırsak mantarı" çözümü "gökçek iksiri" ve "gökçek tonik". Fakat kolonoskobi yaptırdım doktor öyle birşey söylemedi.
Aranızda duyan, gören veya bilen varmı arkadaşlar bu konu hakkında. Daha öncede belirttiğim gibi "duyduğum herşeye atlayacak derecedeyim".
Eğer al derseniz alacağım, o derece yani. Kestane kebap, acele cevap misali :D :D :D yorumlarınızı bekliyorum...

Telefonla teşhis koyabildiğine göre işin uzmanı olduğu belli! :) Demek barsakları mantarları doktor görüntüleme teknikleriyle göremedi ama Sayın Gökçek şıp diye gördü! :)

Ben olsam hiç itibar etmem... Ama kullandığında -para kaybetmenin dışında- sana bir zararı da olmaz sanırım.

bağırsaklarla ilgili İBS sendromunu diye hastalık duydunuz mu? açılımı irtabl bağırsak sendromu (umarım irtabl doğru yazmışımdır) /veya hassas bağırsak sendromudur.
halk arasında kolit derler.20 yaşımdan beri çekerim.çok gaz yapar.bazen ne yerseniz gaz yapar.doktorlara gittim.ilaç bile vermedi. bana şöyle söylediler : : bağırsakların bizlerden farklı çalışıyor,hangi gaz ilacını versem faydası olmaz .
bunların diyetleri var hangi yiyecekler dokunuyor onları tesbit edin.diyor doktorlar.
sendrom tek bir sebebi olmayan hastalık demekmiş.
ben ,karın karın kaslarını kuvvetlendirerek en aza indirdim gazı .stres de yok bu hastalıklarda.bence hiç bitki ilaçlarınla da zaman kaybetmeyin.
google İBS diye tıklarsanız çok fazla bilgiye erişirsiniz.
sizlere geçmiş olsun.

2. bilgi
bundan 2-3 sene önce televizyonda İBS ilgili anons duyunca programı kaçırmadım,izledim.programda doktor soruları yanıtlıyordu.
ilk önce bağırsak hareketlerini açıkladı. sindirimden artan kısımlar kalın bağırsaktan kasılıp gevşeme ile ileriye doğru itilirmiş. aklımda kaldığı kadarı ile her kasılması ile 2-3 santim kadar posaları ilerletilmiş.
acıkma esasında bağırsakta başlarmış, midede değilmiş. benim için yeni bir bilgi idi.işte bu acıkma İBS li kimselerde gaz şeklinde kendini ifade edermiş. bu bilgi de benim için yeni idi ve çok işime yaradı.
doktorun önerisi şu idi.bu kişiler 2-3 saatte bir az miktarda ama tok tutacak yemek yesinler idi.tıpkı diyabetik hastalar gibi.
yemeklerin çok yavaş yenmesini ,bağırsak hareketlerini hızlandıran gıdalardan kaçınılmasını tavsiye etmişti.
umarım bu bilgiler işinize yarar.

arkadalar her seyi bagirsaklarda aramayin..karaciger de bol gaz yapmanin organi o nada bi bakin..saglikackla hepimize..

güvenemedim o nedenle almadım, kullanmadım..

Bu adam şarlatandan başka bir şey değil! Eskiden bir forumu vardı ve oraya "içtim hiç bir işe yaramadı, hatta daha kötü oldum" diye yazan bir sürü kişi oldu. O mesajların hepsi silindi. Ayrıca, akıllı mantıklı hiç kimsenin inanamayacağı bir sürü iddiası da vardı...

Bu adama ne sorarsanız sorun koyacağı teşhis aynıdır. Önereceği tek tedavi de iksirdir.

Herşeyden önce, insan bedeninde mantar yaşamaz. Yaşarsa da ölümcül hastalıklar yaparlar. Yani, cahil cühela bir adamın kafasından uydurduğu bir senaryoya, kafasından uydurduğu bir karışımı tavsiye etmesi ancak ilkel afrika kabilelerinde büyücülerin önerebileceği bir çözümdür.

araştırdığınızda gökçek iksirini yapan kişinin asıl işi turşuculuk olduğunu görürsünüz

hangı gokçek bu melıh gokçek olmasın gençlık ıksırımı ıçıyo oadam ne, adam 65yasında benden genç duruyo valla saçlar sımsıyah;):cool::rolleyes::p

Yıllar önce kendisi ile konuşmuştum. Beni görmeden, tanımadan aklınca teşhis koymuştu. :)) "Mayalı şeyler yemezsen kilo verirsin" demişti. Halbuki benim kilo sorunum yoktu. Gayet de fittim. Ben ona bir kaç soru sorunca, :" Siz çok kültürlü birisiniz" deyip beni engellemişti. Hala piyasada olması şaşırtıcı. Böyle şarlatanlara nasıl izin veriliyor anlam veremiyorum.

tam bir şarlatan bence.

Geçmiş olsun. Bağırsak florası ile ilgili bir çok doktorun özellikle nörologların kitaplarını bulabilirsiniz. Rehber edinirsiniz. Sosyal medyada yapacağınız keşifle ulaşmanız mümkün doktorlara. Nörolog ve bağırsak ne alaka demeyin, araştırmanızı öneririm.

Sakın o şarlatanlara inanmayın yaptığı tabiri caizse iksir dediği içecekler hastaların hastalığını kat be kat arttırıyor alternatif tıpa karşı değiliz lakin bu alternatif değildir arkadaş yazmış irritabl barsak sendromu bunun çözümü ise basittir

Bu şarlatanlara inanmaktansa nacizhane tavsiye olarak alın geçmezse Gastroentroloji bölümünde bir uzmana görürünün ibh polikliğine sevk edecektir

Tavsiyem ise her sabah yemekten önce 2 adet kuru kayısı tüketin yakınımda bu sorun mevcut aşırı gaz ve kabızlık şikayeti mevcut idi emzirdiği için böyle bir yöntem uyguladık ve faydasını gördü her sabah bunu deneyin rahatlatacaktır ishal sebebi yaparsa günde bire düşürün ama muhakkak bir ibh polikliniğine görünün geçmiş olsun..!

Üst Alt