Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gölcük Tersane Komutanlığı İŞKUR işçi alımı güvenlik soruşturması ne zaman sonuçlanır

kader12

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

işkur üzerinden başvurmuş olduğum aşçı pozisyonu işçi alımında sözlü ve uygulamalı sınavdan geçtim. kurum benden güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması için evraklar istedi, gönderdim.
işkur başvuru tarihi 23 martta sona erdi, 16 nisanda kuruma evrak teslimi ve mülakat için gittim. 24 nisanda sınav için gittim kuruma,sözlü ve uygulamalı sınavdan sonra 26 nisanda kazandığımın bilgisini paylaştılar ve asil 2. sıradaydım, toplamdada 2 aşçı alımı olacaktı. kurum güvenlik soruşturma ve arşiv araştırması için evrak istedi hepsini hazırlayıp kuruma yolladım iadeli taahhütlü, ellerine geçtiğinin bilgisinide öğrendim.

bundan sonraki süreç nasıl işler, atandığım kurum gölcük tersane komutanlığı bölüm aşçı. aşçı bölümü olduğu için güvenlik soruşturmasının kısa süreceğini söyleyenler var. daha önce aşçı olarak atanmış arkadaşlardan ya da bigisi olan arkadaşlardan detay alabilirmiyim. 6 ay sürer diyende var.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ağustos 2017 yılında kara kuvvetleri komutanlığına zabıt katibi olarak atandım. Benim gibi ekpss üzerinden kazanan arkadaşlarla evrakları vermek için Eylül ayında toplandık. Memur olur raporu istediler. Bunu da 15 gün içinde hazırlayıp verdim. ordaki yetkililer 7 ay süreceğini belirttiler.

Şahsım olarak tarih olarak yanılmıyorsam Aralık 2017 de hakkımdan feragat ettim. Benim gibi kazanan arkadaşların halen işe başlamadığını öğrendim. Yaklaşık 9 aydır haber bekliyorlar ama KKK den ne arama ne de mesaj posta var. Bilgi amaçlı bunları size aktarıyorum

Çok teşekkür ederim Bilgi için.peki sizde İşkur üzerindenmi başvuruda bulundunuz?

Üst Alt