Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gölcük Tersane Komutanlığı'nda elektronik teknisyeni olarak sınava gireceğim!?

LAZ61

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben işkur üzerinden gölcük tersane komutanlına başvurmuştum bugün aradılar tebligat gelicek eve evrak hazırlamam için sonra yazılı sınav olacakmış size sorum sınavda ne sorarlar elektronik teknisyeni olarak çağırdılar mesleğimle alakalı mı sorarlar güncel bilgiler mi sorarlar güvenlik soruşturması oluyor mu kamu işçisinde bilen bilgilendirebilir mi acaba birde maaş nekadar olur elektrınik teknisyeni işçi olarak 😄😊

Ben işkur üzerinden başvurmuştum 75 puanım bar elektronik teknisyeni olarak yazılı sınav olacakmış acaba yazılı sınavda ne sorarlar meslekle alakalı mıdır güvenlik soruşturması nekadar sürer yada var mıdır kafamda deli sorular cevabı bilen varsa yardımcı olabilit mi acaba

Güvenlik soruşturmam ( menfi ) olumsuz sonuçlandı

Merhabalar ben askeriyede kamu işçisi olarak mülakata girdim ve kazandım daha sonra güvenlik soruşturması başladı ve olumsuz sonuçlandı. Sanırım 2015 senesinde bilişim suçundan çıktığım mahkeme yüzünden olumsuz sonuçlandı şimdi sorum şudur.

Ben 2015 senesinde msn facebook şifresi kırma yüzünden mahkemelik oldum ve mahkemeye çıktım hakim daha önce hiç suç işlemediğimden dolayı topluma kazandırmak adına 5 yıl erteledi yani 5 yıl hiç bir suça karışmamam gerek. Dava açsam acaba kazanma ihtimalim var mıdır. Hakim önce 1 yıl 6 ay hapis cezası gerdi daha sonra para cezasına çevirdi daha sonra da para cezasını iptal etti sicilime işlenen birşey yok. Davayı kazanabilir miyim acaba ?

LAZ61 bununla ilgili soruşturmanızın olumsuz gelmesi imkansız sayın hocam
sizde yoksa anne baba, anne baba yoksa abi kardeşlerde yani aile bireylerinde malesef fetö yada buna benzer ağır bir suçtan soruşturma geçiren mahkemesi devam eden vardır

bu bile suçtur yani size teşkil etmemesi lazım dava açabilirsiniz uzun sürer ama kazanırsınız başka bir şey yoksa sizde

eğer başka bir şey yoksa ailede o zaman dava açın yüzde yüz kazanırsınız
sistemde demek çıktığınız dava yüzünden olumsuz rapor yazmışlar çünkü sizin görmediğiniz arşiv araştırmasında gözüküyor diye
onuda mahkemeden sildirebilirsiniz çünkü ceza yememişsiniz

anlattığım ağır suçları işlemediyseniz soruşturmanızın olumsuz geldiğine dair tebligat size geldikten en geç 60 gün içinde İDARE MAHKEMESİNE gidip itiraz edeceksiniz

60 günü geçtikten sonra yapacağınız başvurular dikkate alınmayacaktır...

Ailede fetö falan hiç bir olay yok birtek benım olayım var oda bilişim suçundan mahkemeye çıktım hakimde 5 yıl hükmün geriye bırakılması kararı verdi mit vs böyle şeylere takılıyormuş benım başkada bi sıkıntım olmadığı için mahkemeden dolayı olumsuz gelmiştir diye yorumluyorum dava açıcaz avukat tuttum daha neden olumsuz geldiği hakkı da yazışmalar olucak fakat ben mahkemeden sebep olumsuz olduğunu hissediyorum eğer bundan sebepse davayı kazanabilir miyim suç bilişim suçları sistem engelleme hesap ele geçirme falan filan diyor

Konuyu şöyle düzelteyim hakim 2 ayrı suçtan ceza kesmil ikiside bilişim suçu birine 1 yıl 3 ay ceza vermiş fakat hagb kararı ile vermiş diğerine 700 tl fakat onuda hagb kararı ile vermiş davayı kazanabilme şansım var mı acaba

LAZ61 hagb kararı ile evet soruşturmaya takılabiliyor ama bu tamamen suç oluyor

bu nedenle dava açtığınız taktirde aksilik olmaz ise yüzde yüz davayı kazanırsınız
idare mahkemesine gidip yürütmeyi durdurma davası açabalirsiniz
avukata gerek yok
forumlarda biraz dolaşın kendiniz bile dilekçe yazıp verebilirsiniz

bir yıl sürebilir belki bilemem ama sonunda istediğinizi alırsınız geçmiş olsun

Skolyoz23 hakim 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 7500 tl para cezası verdi fakat her ikisinide hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verdi 5 sene suç işlememem gerekiyor 5 sene daha dolmadı 1 buçuk sene kaldı dava açsam kazanma şansım varmı avukatum hapis cezasını 1 yıldan fazla verdiği için sıkıntılı dedi ordan bi kafam karıştı iyice

aesacus

Benım 1 yıldan fazla cezam olsada hagb kararı olduğu için davayı kazanırım ozaman doğru mu anladım ?

Benim bu yazidan anladigim, evet, kazanırsın.

tato78 siyasi bir suç değil ise sıkıntı yapma hocam hiç bir şey çıkmaz

Üst Alt