Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Google arama motorunu engelleyen virüsten nasıl kurtulabilirim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt google arama motorunu engelleyen virüs bulaştı geçenlerde pc me pc yi geri tarihe aldım ama düzelmedi googleyi adres çubuuna yazıncada oyun sitesi açılıo aramada yapılamıo ilk defa böyle bi şey görüom nasıl kurtuluruz bundan

İnternet sayfası aç oradan araçlar-internet seçenekleri-gelişmiş- oradan altta interen explorer ayarlarını sıfırla seçeneğini tıkla uygulama tamam de umarım düzelir benim başımada gelmişti ve bu şekilde çözmüştüm. Bu çözüm olmazsa diğer yolları deneyebiliriz.

saol ama denedim olmadı hala oyun sitesi açılıo

Başlat-çalıştır-regedit yap gelen menüde ctrl+f yap açılan pencereye strat page yaz kayıt defteri onu bulacaktır ve start page yi sağ tıkla değiştir de açılan menüde değer verisine www.google.com yaz tamam de belki bu şekilde düzelir.

Buda çözüm olmazsa combo fix kur ve çalıştır virüsü temizleyecektir diye düşünüyorum.

slm halen kaldıramadıysanız program kaldır ve değiştir e gir orda işe yaramayan programlar kaldır kurdugun bi oyun öyle yapıyor onu kaldır sorun cozulecektir. cözülmese The Cleaner i indir temizler. bu arada slm ömür nbr tanıdınmı beni :)

<<ömür>>;

kayıt defterinde start pageyi bulamadım başka bi çözüm yolu arıom

Combo fix kurup dene belki çözülür.. Benim başka aklıma çözüm yolu gelmiyor maalesef.. :(

regedite girdiğin zaman sol üstte bilgisayar yazan yere bir kere tıkla öyle ara start page yi öyle çıkar adresi google yap tamamdır xp kullanıyorsan tabi windows 7 falan kullanıyorsan interneti aç adres çubuğunu kopyala öyle arama yap kesin çıkar

Öncelikle Google Chrome kısayolunun üzerine gel ve özellikler bölümünü seç daha sonra ise hedef bölümünde yer alan her şeyi sil bunu yaz [ "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" Google ] umarım işine yarar :) :) :)

Üst Alt