Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Google'dan işitme engelliler için yeni uygulama!

OĞUZATAY

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından GOOGLE işletim sistemi olan ANDROİD için 2 yeni uygulamanın duyurusunu yaptı. İşitme zorluğu yaşayan engelli bireylerin cep telefonu kullanımlarını kolaylaştırmak için yayımlanan uygulamaların adı Live Transcribe ve Sound Amplifier olarak duyuruldu.

Live Transcribe (Canlı Yazma)

Arkadaşlar detayları linkte: https://engelli.blog/2019/02/googledan-isitme-engelliler-icin-2-yeni-uygulama/

Şimdi denedim.
Ortam sohbetini yazıya çevirdiği gibi, normal telefon görüşmesini de yazıya çeviriyor. Burada güzel bir özellik de, telefon görüşmesinde kendi sesinizi gürültü olarak algılayıp eliyor, sadece karşı tarafın sesini yazıya çeviriyor.
Az bir gecikme oluyor, ender olarak hatalar oluyor ama yine de telefon görüşmelerine entegre olabilmesi çok güzel bir özellik.
Bu uygulama henüz yayında değil, deneme lansmanı bu, daha da geliştirileceğine inanıyorum.
İndirdikten sonra geliştiriciye beklentilerinizi yazabilirsiniz.
Teşekkürler OĞUZATAY

tuh artik sagiriz bonusundanvaz gececegim, o kadar bekledigimize gore 10 kisi beraber konusurken hepsini birlikte oku diyen zihniyet:eek:
tesekkurler ufuk bey ayrintili anlatmaniz icin.
tesekkurler oguz bey canla basla biz isitme engellilere faydali olmak icin cirpinmaniz takdire deger.

Rica ederim. İyi günlerde kullanın.

Üst Alt