Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görev sırasında yaralandım. TSK'da görev yapamaz raporu aldım..?

41414142

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18 şubat 2017 tarihinde fırat kalkanında zma ile mayına basma sonucunda kulaklarımda işitme kaybı ve psikiyatride travma sonrası stres bozukluğu teşhisiyle yaklaşık 8 aylık bir tedavi sonucunda osmaniye devlet hastanesinden tsk da görev yapamaz raporu aldım raporum msb sağlık daire başkanlığına gönderildi engelli raporu almak için müracaat ettim kbb %20 Psikiyatri %30 rapor verdi nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

41414142 geçmiş olsun . Gazi veya Malulen emeklı yapmaları lazım. Ama en sağlam bilgiyi bulundugun kurumdan alırsın . K.K.K. veya Jandarma Genel Komutanlıgından hangisine baglıysan ne oldugunu veya ne olacagını söylerler

41414142

hayırlı geceler engelli raporunu da aynı hastanedemi aldınız?yaşadığınız travma işitme kaybı kalıcımı bunla ilgili bişey söyledilermi?sözleşmelimi kadrolumu konumunuz neydi?Heyete girmediniz daha sanırım?

2003 lü uzman çavuşum aynı hastaneden ve araştırma hastanesinden iki ayrı rapor aldım işitme kaybı kalıcı sağ kulak %41 sol kulak %40 psikiyatride ilaç tedavisi kullanıyorum 1 yıllık ilaç raporu verdiler

41414142

soru cevap şeklinde yazarsanız daha iyi sonuc alırız..yoğunsunuz galiba gec yazıyorsunuz..ilac raporu değil.heyete girip engelli sağlık raporu aldınızmı raporun oranı kac sürelimi süresizmi bunları bilelim ki yardım cı olalım

23 ocakta alacağım raporu

Kardeşim 23 ocak 'ta belli olacak oranı ben nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyorum

Tsk da görev alamaz raporu vermişler ama,diğer yandan psikiyatri ve kbb tatmin edici bir oran vermemişler Psikiyatri %30 kbb %20 toplamda %50 ama heyet bu oranları dahada düşürebiliyor size gazi yada malül emeklilik için %40 yeterli. Heyet umarım En az % 40 oran verir Aksi halde %40 altında bir oran çıkarsa emekli olamazsınız..bu durumda cephede değil geri hizmetlerde görev verebilirler..

OğuzHan55 verdiğiniz bilgi yanlıştır.

41414142 TSK mensubu olarak görev sırasında yaralanmışsınız. 8 aylık bir tedavi sonucunda "TSK'da görev yapamaz" raporu almışsınız. raporunuz MSB'na gönderilmiş. "TSK'de görev yapamaz" kararlı rapor aldığınız için emekliliğe sevk edileceksiniz. sizin bir işlem yapmanıza gerek yok. Komutanlığınız gerekli işlemleri başlatmış zaten.maluliyet tespitiniz TSK sağlık yeteneği yönetmeliğine'ne göre yapılmış. maluliyete neden olan hastalık da görev sırasında gerçekleşmiş üstelik. bütün bunları SGK degerlendirecektir.
emekli olacaksınız özetle.

engelli sağlık kurulu raporundaki aldığınız oranlar malulen emekliliğinizi etkilemez. aldığınız engelli sağlık kurulu raporunu engelli haklarında -şartlarınız uygunsa- kullanabilirsiniz sadece:https://www.engelliler.biz/forum/di...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

41414142

lütfen gelişmeleri bu başlığa yazın ki başkaları da bilgilensin. Özellikle askeri mevzuat konusunda deneyim paylaşımı az ve herkes el yordamıyla bir şeyle yapmaya çalışıyor. Herkesin deneyimini aktarması çok kıymetli...

Mustafa Kemal araştırma hastanesinden engelli raporu aldım psikiyatri %30 kbb işitme kaybı%24 toplamda %47 engelli raporum var şimdi ne yapmalıyım

Üst Alt