Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görev yaptığım binanın değiştirilmemesi için ne yapabilirim?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, engelli memur olarak çalıştığım kurumda çağrı merkezi var. Kurum çağrı merkezini valiliğe aldırdı. Bir süre sonra eleman yetersizliğinden benimde oraya geçebileceğim söylendi, 8 saat burada duracağına orada dur dediler. Onlar tarafından bakınca öyle Fakat ben kurumumda şu anki binada çalışmak, ayrılmak istemiyorum. ulaşımı kolay düz ayak işim ağır değil vs. Fakat diğer yere gönderirlerse sabah 8 akşam 5 telefon başında duracaksın diyorlar, telefonu sabah nöbetcilerden alıp akşam nöbetcilere devir edeceğim. Bir nevi nöbet olacak yani. yeri geldiğinde sabah 5-10 dk geç gelebiyorum aynı şekilde akşamda erken çıkabiliyorum. Ama orada öyle olmayacak. Ya da öğle arası ne olacak ya da arada hareket edip dolaşmam gerektiğinde ne olacak gibi endişelerim var. Hemde bu mahiyette bir görevin benim üstüme yük getireceği kanısındayım. Diğer yere gönderilmemek için ne yapmalıyım? müdüre gösterebileceğim kanun vs hangisi ya da neler yapabilirim?:confused:

NETBUS

Olası değişikliğin sağlığınızı zora sokacağına ve değişikliği istemediğinize dair bir dilekçe yazıp kurumunuza verin.

Üst Alt