Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görevde yükselme sınavında başarılı olursam mevcut işime devam edebilir miyim?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
1- MEB görevde yükselme sınavında hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçersem aynı görev yaptığım yerde devam mı ederim? engel oranım yüksek olduğu için başka yerde çalışma imkanım yok. Ulaşım sıkıntısı olur.

2- Yeniden hizmet içi eğitim mi almak gerekiyor kadro değişince?

Kesin bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

Zaten 7 yıldır masa başı çalışmaktayım ama kadrom hizmetli atandığımdan bu yana. O yüzden yükseltmek istiyorum.

Kimse sınava girmeyecek sanırım. Forumda hiç sözü bile geçmemiş.

teknolojik

1- En son yapılan görevde yükselme sınavında engelliler bulundukları illerde kendi mevcut görev yerlerine atanmışlardı, meb bu sınavda da aynı kolaylığı gösterecektir.

2- Kadronuz değişince yeniden hizmet içi eğitim almıyorsunuz, sadece kadronuzun değiştiğine ve aynı görev yerine atamanızın yapıldığına dair resmi yazı geliyor ve mebbis sisteminden de kadronuzu memur olarak değiştiriyorlar.

bende 3 sefer görevde yükselme sınavına girdim(2 sini kazandım,1 inde yedekte kaldım.şeflik ve ilçe nufus müdürlüğünü kazandım, şube müdürlüğünde yazılıda yedekte kaldım.mülakata da girmedim)

Üst Alt