Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görevde yükselme sınavını kazandıktan sonra tek seferlik tayin hakkının kullanımı!?

Emrah Yumak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi günler arkadaşlar;
meb'de memur olarak görev yapmaktayım. Bilindiği üzere meb engellilerin bir defaya mahsus tayin hakkını vermişti. Ben 03/05/2019 tarihinde görevde yükselme sınavı ile rize'den konya'ya atandım. Ancak tek tercih hakkımı kullanarak tekrar rizeye dönmek istiyorum. Bunun için dilekçe verdim fakat bakanlıktan gelen cevap olumsuz. Neden olarak ise şu ifade kullanılmış.
Görevde yükselme sınavını kazandıktan sonra kurum olarak gitmek istemeyip bulunduğu ilde kalmanız için adaylara süre tanınmış olup bu süreçte başvuru yapmadığınız için şuan ki talebiniz uygun görülmemektedir.
Bu durum da kurum benim yasal olan tek tercih hakkımı kullanmama izin vermemektedir. Benim gibi bu durumu yaşan var mı ? Yada nasıl bir yol izlemeliyim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt