Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görevde yükselme sınvı ile istanbul'a atandım. Geri dönebilir miyim?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
adanada valiliğinde hizmetli olarak çalışırken görevde yükselme sınavı ile istanbula VHKİ olarak atanacağım yakında.. istanbuldan adanaya yani ailemin yanına geri dönebilirmiyim? engelli memurum 1 defaya mahsus yer değiştirme hakkım devam edermi? istanbuldan göreve başladıktan sonra hemen yer değiştirme yapabilirmiyim?

boş kadro olması lazım,yeni işyerinin muvaffakat vermesi lazım.2 şartı da sağlarsan olur.

engelli memurların yer değiştirme yönetmeliğinde boş kadro olması diye bir şart var mı emin misin turkuaz06?

Kabul edilirse dönebilirsiniz. Bu ilk olacak siz deneyiniz belki olur belki olmayabilir. Adana'da boş kadro olması lazım.. Dediğin gibi yer değiştirme de denenebilir.

Olur da başarırsanız buraya yazarsınız. Bizlere örnek olursunuz...

boş kadro olmadan,nasıl atama yapsınlar?mutlaka boş kadro olması lazım.ama büyük ihtimalle boş kadro vardır.

Ben engelli olarak tayin oldum.

Kısaca anlatayım;

2015 Şubat ayında düzenlenen Unvan sınavını kazanarak Mersin merkez Toroslar ilçesinden---Mersin/çamlıyayla ilçesine teknisyen olarak atandım. 29 mayıs 2015 tarihinde çamlıyayla ilçesinde göreve başladım. 3 haziran 2015 tarihinde MEB İnsan Kaynakları genel müdürlüğünün 18.12.2014 tarih ve 6634644 sayılı yazısına istinaden engelli personele tanına 1 defa istediği yere atanma hakkımı kullanarak il yer belirleme onayı ile Mersin merkez toroslar ilçesine tekrar atandım.
Boş kadro varmı yok mu bakılmadı özellikle belirtmek isterim. Boş kadro yok ise bile açıyorlar..

evet bncede o şekilde officer.. atanmak istediğin yer neresi ise 1 defaya mahsus atıyorlar yer olmasına bakılmaksızın turkuaz06 yanlış biliyorsunuz. engelli kadrosu yerdeğiştirme de kadroya bakılmaksızın atanırlar diye biliyorum.. çok saol officer yardımcı oldun

Üst Alt