Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görevde yükselme ve ünvan değişikliğinde sağlık raporu isteniyor mu?

berke26

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
272
Kamuda görevde yükselme ve ünvan değişikliği yapan engelli personelden çalışabileceğini dair durum bildirir raporu istenir mi? İstenirse ve ÇALIŞAMAZ ibaresi yazarsa ne olur?

Bir de tekrar KPSS'ye girip bulunduğundan daha yüksek bir kadroya (Mesela GİH'ten teknik kadroya) atanan personelden sağlık raporu istenirse ve ÇALIŞAMAZ ibaresi yazarsa mevcut memurluğu da yanar mı?

Rapor isteneceğini sanmıyorum. Zaten memursanız sistem içinde hareket için rapor istenmez bence.
Zaten başvuru kılavuzlarında belirtilir şartlar.

Görevde yükselme sınavı yönetmeliği var her kurumun. Engellilere özel hiçbir madde yok. Herkes gibi yazılı ve sözlü sınavı geçerseniz atanırsınız. Ben girdim atamam da dün geldi, hiçbir olumsuzluk yaşamadım da henüz görevlendirme olmadı. Pek pas vermiyorlar, il müdürü haftaya geliyor, bakalım ne diyecek. Olumsuz sonuç alırsam mahkemeye vermeyi düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla hiçbir ayrıcalık yapılmıyor.
GYS de Ne kazandıysan o kadar.
Benim sınav pek iyi geçmemişti.

@berke26,

Zannetmiyorum çünkü zaten memursunuz sisteme kayıtlısınız. Rapor ilk kez memur olanlar için.
Yine de kesin bilgiyi geçiş yapacağınız kurumun personel işlerine sorarak alırsınız.

Üst Alt