Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme alanı testi rapor sonucunu ne kadar etkiler?

oneminute43

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sağlık kuruluna girdim, ama sonucu alamadım. daha ancak göz doktoru muayene ederken görme alanı dıye bır teste tabi tuttu. Yapan teknısyen gözlerde bozukluk çok fazla dedi, ama bılmıyorum.
Yorumlarınızı beklıyorum. Görme alanı rapor sonucunu ne kadar etkiler? ayrıca göz doktoru sağ göze 10/4 dıye görüş bildirdi...

BU ARADA MS HASTASIYIM

Mutlaka etkiler, ama ne akdar etkiler bilemiyorum.. İlgili cetvelde GÖRME SİSTEMİ bölümünde örnekler de verilmiş. Bir inceleyin isterseniz

Rapor oranım çıktı..% 7 verilmiş. şok oldum. nöroloji doktoru hiç değerlendirmeye almamıs bile.. ne yapalım oturanboğa akıl ver bana...

İl sağlık müdürlüğüne itiraz edip, Hakem Hastanesine sevkini isteyebilirsin... Ama önce yukarıdaki mesajımda aktardığım cetvele göre aslında sana %40 ve üzerinde verilmesi gerektiğinden emin ol...

% 7 gülünç....

HEYET RAPORUNDA NÖROLOJİ DOKTORUNUN BANA MS HASTASI YAZDIĞI GÖRÜLÜYOR..BENİM HASTA OLDUĞUMU KABUL EDIYOR AMA ORAN BİLE BELİRTMİYOR. AYRICA GÖZ DOKTORUNA AİT SUTUNDA DA SOL GÖZE 10/10 SAĞ GÖZE DE 10/2 ORANLARI VERİLMİŞ DURUMDA...BUNA DA % 7 VERİYORLAR.
GARİP BİR DURUMDA NE BİLİYORMUSUN OTURANBOĞA. SENİ SADECE DIS GÖRÜNÜMÜNE BAKARAK DEĞERLENDİRİYORLAR. YÜRÜYEBİLİYOR TAMAM BU ADAM SAĞLIKLI DİYORLAR.. İNSANIN İŞ HAYATI NASIL NE TUR SORUNLARI VAR NE SORUNLAR YAŞIYOR TOPLUM İÇİNDE NE SIKINTILAR ÇEKİYOR HİÇ SORULMADAN DIŞ GÖRUNUSE GORE DEĞERLENDİRİYORLAR İNSANI..:confused:
BU ARADA PAZARTESİ GÜNÜ O NOROLOJİ DOKTORUNUN GÖZETİMİNDE HASTANEYE YATACAĞIM NE GARİP DEĞİL Mİ? SERUMLU İLAÇ ALACAĞIM.

OTURANBOĞA benim hastalığımla (ms) ilgili kontrollerim ist. üniv. çapa tıp fakültesinde yapılıyor.Ancak kütahya da oturup burada çalısıyorum. Kütahya maliyesi beni buraya sevketmedi. Bu sevki devlet hastanesinden istedim. ancak burdan sadece eskisehir ve ankaradaki hastanelere sevk edebiliriz dedi doktorum.sen bu işe ne dersin acaba.. sevk kontrol için yapılır da sağlık raporu için yapılmaz mı istanbul'a... anlamıyorum nasıl dönuyor bu işler...Cevap verirsen sevineceğim....

Üst Alt