Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar sol gözümde keretaconus var önceden kornea nakli olmuştum 30 cm den parmak sayiyorum sag gözüm lens kullanarak maksimum 10/7 görüyor alabilecegim engelli oranı nedir tahmini olarak
Günaydın pek yanlış yönlendirmek istemem ama kurula girdiğinde doktorlar kitaba bakıyorlar artı benim akrabamın bir gözü hiç görmüyor diğer gözü görüyor diye 10/32 verdiler tabi oda rapor için yeterli degil sizinde 70 görüyor diyorsunuz size de yeterli vermeyebilirler dediğim gibi kitaba bakıyorlar
Değerli Kardeşim
Duvara yansıtılan harflerden en üst sırada yazan rakamı görebilen, 2. Sıradaki harf ve rakamları silik ya da hiç göremeyen kişilerin %10-% 15 oranında gördüğü varsaymaktadır. Aşağıdaki sıralara inildikçe ve okuma arttıkça verilecek engel raporu oranı düşmektedir.
%10-%15 oranında gördüğü varsayılan kişiler % 50 oranında engelli raporu almaktadır.