Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme azlığım var, memurluk için iş başvurusu yapabilir miyim?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
işş kur kanalıyla % 72 sürekli ağır özürlü raporu aldım raporda çalışamıyacağı iş alanlarında dikkat gerektiren iki gözle keskin görmeyi gerektiren işlerde çalışamaz ibaresi var. memurluk sınavlarına baş vurabilir miyim

vergi indirimi aldığım zaman diyelim ki memur oldum erken emeklilik memurluktada faydası olur mu
memur maaşında düşüş olur mu
yüksek okul mezunuyum maaşa faydası olur mu

Başvuracağın iş özellikle keskin görmeyi gerektirmiyorsa, başvurabilirsin tabii.
Vergi indirimi almanın memurluk açısından etkisi hem olur hem olmaz. Ama al tabii ki, zararı olmaz.
Sakat olmak düşük maaş almaya neden olmaz.
Yüksek okul mezunu olmak daha yüksek maaş almanı sağlar

emr-osm;

Gözleri hiç görmeyen ama kadrolu devlet memuru olarak çalışan arkadaşım var. Şuan bir lisede Santral Memuru olarak çalışıyor. Telefon ediyor gelen telefonları yanıtlıyor ve dahili hat bağlıyor ve bütün bunları gözleri hiç görmeden yapıyor.

- Memurluk Sınavına başvurabilirsin hiç bir problem olmaz.
- Vergi İnidiriminden Yararlanmanın Her Yönden Yararı Olur
- Vergi İndirimi Maaşında Düşüş Değil Cüzi Bi Miktar Artışa Neden Olur
- Yüksek Okul Mezunu Olman Kadro - Derecene Etki Edeceği İçin Maaşında Yüksek
Olur

allah razı olsun sizlerde olmazsanız valla mahvolduk

raporu nereden aldınız benim gözlerde yüzde doksan kayıp var yüzde ellibeş veriyolar en fazla

antalya eğit araştırmaa yanlı bende okb de var gözden az verdiler

Üst Alt