Annemin iki gözüde görmüyor sayılır sadece akşamları tavanda yanan ışıgı farkediyor şeker hastalıgı gözlerine vurdu ve gözleri şuanda yapılan tüm tedavilere ramen görmüyor ve + dedigim gibi şeker hastası + tansiyon hastası + kansızlık + böbreklerde sıkıntı var ama cok deil + 3 yıl önce felc gecirdi sol taraftan felc gecirdiginde sol tarafını kullanamıyordu şimdi kullanıyor ama elinde kolunda uyuşmalar var + kulaklar iyi duymuyor bagırman gerekiyor ama yüzdesi kactır yani kac kayıp vardır kulaklarda bilmiyorum anneme engelli raporu cıkarmı cıkarsa eger % kac olur bilen varsa eger yardımcı olmanızı rica ederim yardımcı olan olmayan herkesede şimdiden tşkr ederim
kısaca sıralayım
1 şeker hastası 2 kulaklar iyi duymuyor 3 böbrekler sıkıntılı 4 aşırı kansızlık 5 tansiyon hastası
asıl sorum şu %90 cıkarmı arac alabilirmiyim genelde yazılanları okudum herkes arac almak iztiyor hak veriyorum ama gercekten cok zor gecenim bi yarısı hastalanıyor arabam yok kimseyi arayamıyorsun ambulans cagırıyorsun hastanede yakın deil cok zorlanıyorum hastan varsa araba gercekten şart normal günlerde mesela randevun var hastaneye götürmem gerekiyor arkadaşlardan isteyene kadar ömrümden ömür gidiyor ALLAH derdi olana derman hastası olana acil şifalar versin gercekten cokzor
SAYGILARIMLA
kısaca sıralayım
1 şeker hastası 2 kulaklar iyi duymuyor 3 böbrekler sıkıntılı 4 aşırı kansızlık 5 tansiyon hastası
asıl sorum şu %90 cıkarmı arac alabilirmiyim genelde yazılanları okudum herkes arac almak iztiyor hak veriyorum ama gercekten cok zor gecenim bi yarısı hastalanıyor arabam yok kimseyi arayamıyorsun ambulans cagırıyorsun hastanede yakın deil cok zorlanıyorum hastan varsa araba gercekten şart normal günlerde mesela randevun var hastaneye götürmem gerekiyor arkadaşlardan isteyene kadar ömrümden ömür gidiyor ALLAH derdi olana derman hastası olana acil şifalar versin gercekten cokzor
SAYGILARIMLA