Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme, duyma ve tansiyon için verilecek sağlık raporu oranı ne olur?

amagra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar...

Sağlık kuruluna bu gün dosyamı verdim özürlülük oranımı hesaplamakta yardımcı olursanız sevinirim...

sağ kulağım % 70 sol Kulağım % 32

yüksek tansiyonum 16,10

göz = iki gözümde 3,5 hipermetrop

%39 rapor

merhaba arkadaşlar ben de % 39 rapor aldım ...Tansiyon 20 Kulak 24... İl sağlığa itirazda bulundum... Orda ki arkadaş bir daha heyet raporu için başvuramayacağımı söyledi bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim

teşekkürler... alsancak devlet hastanesine yönlendirdi il sağlık sonra yeşilyurt devlet hastanesine de gideceğim

yani kulak burun boğazcıya derdimizi anlatacağız diyorsun :) bakalaım ... ama oranın düşme ihtimalide var değil mi

kulak burun boğaz işitme testine müdahale edemez ama konuşma bozukluğundan %5 verebilir. ama şans işte

peki çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

merhaba arkadaşlar... rapora itiraz ettiğimi söylemiştim ve hastaneye sevk aldım ...sormak istediğim sadece özür oranı aldığım bölümlerde mi muayene olacağım yoksa her bölüme mi gönderecekler.

Üst Alt