Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engelli babam için ev hayatını kolaylaştırmak için ne yapabilirim?

bura72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba foruma yeni katıldım 63 yaşında görme engelli ayrıca psikoljik rahatsız tedavi gören babam var sürekli evde ona her şeyi için yardım ediyoruz ama bu sıralar kabullenmemeye başladı ve kendi başına gitmye çalışıyor yardımımıza da istemiyor tuvalet banyo vs için yol göstermek amaçlı şurası şurda gibi ne yapabilirim veya böyle bir araç bir eşya varsa nereden satın alabilirim önerileriniz nelerdir

Mesela aynı eşyaları bir sıra haline koyabilirsiniz veyahut yardım istemiyorsa ona herşeyin yerini adım sayısı ile belirtebilirsiniz

O kendisi alisir ustune gitmeyin esyalarin yerini kesinlikle degistirmeyin ve mumkun oldugunca sadelestirin kalabaligi kaldirin yani yslin olsun her yer. Insanoglu her duruma alisiyor.
Allah kolaylik versin.

Duvara ahşaptan tutunabileceği birşey montajlayıp onu takip ederek tuvalete veya odalara yardım almadan gitmesini sağlıyabilirsiniz.

Üst Alt