arkadaslar dün sivasspor gencler birligi macında 3 engelli arkadasla tanıstım ve bana 2 hafta önce oynanan sivasspor istanbul b b macında görme engelli bi arkadasımıza sdat görevlisinin bu kör gözlerle ne macı seyretmeye geldin demesi ve arkadasımızın bu durum karsısında çok yıprandıgını ve bu haftaki maça gelmedigini söylediler. ben de ismini ögrendiğim sdat görevlisini aradım ve buldum, ama bana o kişinin kendisi olmadıgını bu konuda arkadasımızdan özür dilendigini söyledi. ben de fazla üstelemedim.
bu tür insanlara bu sekilde davranma hakkını kimin verdiğini anlayabilmis değilim. ve bu tür insanlar hala sdatlarda güvenligimizi saglam amacıyla görev yapıyorlar
söylenecek tek söz bu ve bu zihniyetteki insanları allaha havale etmekten baska yapacagımız ne var ?
bu tür insanlara bu sekilde davranma hakkını kimin verdiğini anlayabilmis değilim. ve bu tür insanlar hala sdatlarda güvenligimizi saglam amacıyla görev yapıyorlar
söylenecek tek söz bu ve bu zihniyetteki insanları allaha havale etmekten baska yapacagımız ne var ?