Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engelli diye stada alınmayan ve hakarete uğrayan bir arkadaş...

osman77

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaslar dün sivasspor gencler birligi macında 3 engelli arkadasla tanıstım ve bana 2 hafta önce oynanan sivasspor istanbul b b macında görme engelli bi arkadasımıza sdat görevlisinin bu kör gözlerle ne macı seyretmeye geldin demesi ve arkadasımızın bu durum karsısında çok yıprandıgını ve bu haftaki maça gelmedigini söylediler. ben de ismini ögrendiğim sdat görevlisini aradım ve buldum, ama bana o kişinin kendisi olmadıgını bu konuda arkadasımızdan özür dilendigini söyledi. ben de fazla üstelemedim.
bu tür insanlara bu sekilde davranma hakkını kimin verdiğini anlayabilmis değilim. ve bu tür insanlar hala sdatlarda güvenligimizi saglam amacıyla görev yapıyorlar
söylenecek tek söz bu ve bu zihniyetteki insanları allaha havale etmekten baska yapacagımız ne var ?

bu gibi arkadaşlara bu şekilde davranma hakkını verse verse ancak cehaletleri verir.

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek diye bir Ata sözü vardır ya işte bu tarz insanlarda insalıktan nasibini almamışlar ne olurlars olsunlar ne statüde olsunlarsa olsunlar fark etmez iletişimden kopuk yaratıklardır. çok kızdım daha yazarsam çok kötü uslup kullancam neyse. bu kadarda yeter anladınız siz beni.

Bu gögüs göğüse mücadele yılmak yok.
Kim nerde terbiyesizlik haksızlık yapmışsa misliyle cevabını almalı özür dilemkle olmaz.
Özür dileme çıkalı eşşeklikler hızla artıyor.

hocam haklısınız ama bende detaylı bi bilgiye sahip değilim yoksa valilige dilekçe yazıcaktım am a ne yaza bilirim ki benimkide kulaktan dolma tam bi bilgi değil

Benim çok yakın bir arkadaşım var. Tamamen görme engelli ama maçlar konusunda çok fanatik. Maçlarıda hiç kaçırmaz. İsteyen istediği gibi yaşar renkler ve zevkler de tartışılmaz.

ben bu kişiye insan dahi diyemiyorum degil h.... olamass.....

Üst Alt