Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engelli, eğitim güçlüğü olan ve konuşamayan ablamın eğitim alabileceği bir kuru

aslıhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ÇOĞU OKUL ÇİFT ÖZÜR NEDENİYLE ABLAMI KABUL ETMEDİ. KABUL EDENLERİNDE BİR FAYDASI OLMADI. BİR DÖNEM EVE GELEN ÖĞRETMENİN FAYDASI VARDI AMA O DA YARIM KALDI. TEKRAR EVE ÖĞRETMEN GETİRTMEM MÜMKÜN MÜ BELLİ BİR YAŞ SINIRI VAR MI VE BU KONUDA NEREYE BAŞVURMAM GEREK. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...

devlet okulları kabul etmedi özeller kabul ediyo ama çoğu ticari bakıyo işe hatta yolda yürürken çeviriyorlar reklem için

öyle bişi olamaz benim staj yaptığım yerde 2den fazla özürüde olnlar var.herbir özürü için ayrı odalara gidiolar..yaş sınırıda yok..yaşa gelince eğer fiziksel bi engeli varsa ve artık kemikleri falan iyice yerleşmişse ona bişi yapamazlar ama zeka geriliği var diyelim isterse60-70 olsun hiç yaş sınırı yok bence siz araştırın kabul edenleride hafife almayın herşey birden olmaz okulda ne ödev veriyorsa evde devam ettirin ki bi işe yarasın... :wink:

konusamamasının sebebı ısıtme kaybı mı yoksa zıhınsel bır durumdan mı kaynaklanıyor acaba..kurumların kabul etmemeısını anlıyorum cunku kurumlar bır engelle bıle bas edemıyorlar verdıklerı eğitim yetersız olunca...öğretmenller bır kac saatlık eğitimle sertifika alırsa boyle olur ıste..yurt dısında konusamayan duyamayan goremeyen ve hareket edemeyn ınsanların eğitim aldıgını ve ilerlediğini duyuyoruz

Üst Alt