Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme Engelli Memurun Mesai Saatleri Hakkında Bilgi Verebilir msiniz?

yaso68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2013 yılı ÖMSS sınavı ile özürlü kadrosundan Memur olarak atandım..Benim bir sıkıntımdan dolayı sizlerden bilgi edinmek istiyorum benim özür durumum Görme Engelli olup tıp dilinde Retinitis Pigmentoza (Gece Körlüğü) rahatsızlığıdır .Malum kış saati düzenine geçilmesinden dolayı mesai saatlerimiz 08.00-17.00 olarak degişmiştir benim rahatsızlığımdan dolayı mesai çıkışlarında görme sıkıntısı çekmekteyim.657 devlet memurları kanununda görrme engelimden dolayı bana mesai saatlerinden esneklik uygukanabilir mi ?Uygulanırsa bu konu hakkında yasal mevzuatla ilgili bilgileri bana verebilirmisiniz.İlginize çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim

aslında bu sorun bende de var.demek ki bu bence baya hafife alınamayacak bir sıkıntı.sanırsam elle tutulur bir kanun yok.ama kadınlara özürlülere pozitif ayrımcılık yok mu? burdan bişey tutulamaz mı?

müdürün senin sorununu bilmiyor mu, ilk önce kendisiyle bu konuyu konuş haa baktın olmuyor bulunduğun il weya ilçedeki mülkü amirine dilekçe ile başwur bakalım sorun çözülüyor mu çözülmüyor mu

Üst Alt