Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engelliler için EKPSS nasıl oluyor?

yabancises

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Görme Engelliler İçin E-KPSS Nasıl Oluyor ? Ben Hem Okuyucu Hem İşaretleyici İstedim Gireceğim Sınavda Tam Olarak Nelerden Muafım Ve Puanlama İşlemi Nasıl Olacak Acaba Tam Bilgisi Olan Birileri Var Mıdır ?

muco5806 Eyvallah Tşkler Dinledim Ama Puanlama Nasıl Oluyor Onunla Alakalı Bir Belirti Yoktur.

Bazı Sorulardan Muaf Olunacağı İçin Tam Olarak Puanlama Nasıl Olacak Muaf Olunan Soruların Puanlaması Artı Olarak Mı Gelecek ?

yabancises

Puanlama sistemi her bölüm için aynı oluyor sadece sorular zor ya da kolay oluyor. Ösym sitesinde sınav kılavuzuna bak orda detaylı bilgiler vardır.

yabancises

Sorulardan muafiyet diye bir şey yok. Sadece zihinsel engelli grubu için özel bir sınav yapılıyor. Onun dışında tüm gruplar aynı sınava giriyor.

Dipnot: Görsel içerikli sorular çıkmıyormuş. Puanlama çıkan sorulara göre yapılır.

Son düzenleme:
Üst Alt