Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engelliler için nasıl bilgisayarlar gerekli?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
Slm arkadaşlar görme engelliler için nasıl bilğisayarlar gerekli resimli olarak ayrıntılı yazarsanız sevinirim fiyatları kaç tl dir yiğenim için gerekli teşekkürler.

tşkler bülent abi aeo

bu firmadanmı alalım bülent abi fiyatları kaçki.? nerelerden temin edilir çocuk konyada .konyada bulunurmu?

İki firmayı da ismen biliyorum sadece. Her ikisi de Türkiye'de bu alanda tanınan firmalar. Bence öncelikle ne almak istediğine karar vermelisin, özelliklerini belirlemelisin, sonra her iki firmayı ürün/fiyat açısından mukayese edip birinde karar kılmalısın

çocuk hareketli sanki görüyor sanırsın ama 90 lık raporu var göz damarları kurumuş yazıyı yahtayı bazan gel gitlerle sofradakini göremiyoseçemiyo bence pcsi ekranı büyüteçli sesli sistem ve kabartma yazı olur başka şekilleri düzeni varmı bilmiyorum. aeo

baktım inceledim güzel ama bülent abi yanlış bakmadıysam yada başka varmı bilmiyorum ! fiyatları çok pahalı arkadaşlar nasıl temin etmişler nerden nasıl kaça almışlar irtibatlaşabilirmiyiz. görme engelli arkadaşlarımızın dikkatine lütfen bilğisayarlarını kaça nerden almışlar özellikleri neler bilgi verirlerlerse bir çocugun gelecegine ışık saçarlar.teşekkürler.

Üst Alt