Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engellilere Ankara ve İstanbul'da ücretsiz navigasyon cihazı dağıtılması..?

yakamoz06

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar görme engelli arkadaşlarımızın yada yakınlarının bundan bilgisi varmı aceba Ankara ve İstanbulda valilik bünyesindeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinden ücretsiz Navigasyon cihazı dağıtılıyormuş.İhtiyacı olanların bilgisine...

teşekkürler arkadaşım. cihazların dağıtımına başlanıyor ben de başvurumu yapmıştım kabul edildi gidip cihazımı teslim almak kaldı geriye tüm kardeşlerime hayırlı olsun projenin ülkemizin her yerinde hayata geçirilmesini umut ediyorum saygılar sevgiler sunarım...

Çok güzel bi haber inşallah tüm illerde en erken zamanda verilir...

ankara da bugün görengöz cihazlarını aldı arkadaşlarımız hepsine hayırlı olsun ayrıca cihazı kullananlara turkcell 1 yıl boyunca bedelsiz abonelik sunacakmış güzel bir haber. cihazı alan ve kullanan arkadaşlarımız cihaz ile ilgili ne düşündüklerini, kullanımının nasıl olduğunu izlenimlerini buraya aktarabilirlerse çok memnun oluruz tekrar hayırlı olsun ...

facebookta bir sayfada şöyle bir ilan var ilgililere duyurulur

530649_389629564448886_509615446_n.jpg

ben sadece bildirmek istedim

Arkadaşlar sadece istanbul ve ankaraya özelmi bu biz izmirde ikamet ediyoruz konu hakkında pek bilgim yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

bu dediğiniz cihazları yüzde kaç raporu olanlar alabiliyor

Merhabalar Ben de şimdi facebookta gördüm ama çevremde kimse yok.
Burada paylaşacaktım,benden önce herkes görmüş zaten:)
Henüz bilgi ulaşmamış arkadaşlara duyrulur;
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne gidip başvuracaklar..

Soket görme engelli dediği için büyük ihtimalle % 40 ve üstüdür.
Çünkü % 40 ve üstü engelli olarak geçiyor diye düşünüyorum ama,
Engel derece bilgisi yok.
O yüzden gidip öğrenmenizi tavsiye ederim.

Üst Alt