Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gorme engelliyim. Santral memurluğu olursa ne iş yaparım?

Salmanctr

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar yuzde 42 gorme engelliyim ogm katiplik verdiler.is cok yorucu hep bilgisayar olunca gozlerim perisan vaziyette mudurle konustum tm dedi seni santral memuru yapalim dedi.calistigim yerde 10 yil gorev yapan memur ortaligi karistirip beni oraya gitmemi engelliyor sizden ricam santral memuru ne is yapar sorumlulugu nedir yazarsiniz cokkkk sevinirim simdiden tesekkurler

Kardeş santral memurları genelde telefonlara bakar şimdiki işine göre gözlerini yormaz allah kolaylık versin

Zannetmiyorum santral memurlarının gece nöbeti tuttuğunu duymadım siz ne zaman atanmistiniz sağlık raporu konusunda bi sıkıntı cikardılarmi genel anlamda nasıl bi kurum tayin durumu nasıl oluyor ilk tercihler de çok kadro ayırdılar ogm ye

Santralde çalışmak oldukça basit, sadece telefonlara bakacaksınız. Kullanılan numaraları kendinize göre büyük puntoda çıkartırsınız zaten kullandıkça zamanla ezberlersiniz. Hiçbir zorluk çekmezsiniz. Görme engelliler için en rahat birim santraldir. Ayrıca siz istemediğiniz takdirde nöbet tutturamazlar.

hastane gibi 24 saat hizmet veren kurumlar da nöbetleşe bu görev yürütülüyor. çoğu kişi tam gün çalışıp diğer gün işe gelmiyor. bu durum size ne kadar uyar bilemiyorum. orada görev yapan memurlarla konuşup size uygun bir vardiya ayarlanabilir.

görme engelliler için en uygun iş santral olsa gerekir.

Üst Alt