Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme kesinliği sorunu ile hangi oranda rapor alırım?

Defne 82

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
İyi günler buraya daha yeni Üye oldum lütfen Yardımcı olursanız çok sevinirim sol gözüm görmek keskinliği Merkez bozuldu hiç harf okuyamıyorum Ama görme alanım geniş sol gözümle hiçbir şey okuyamıyorum sağ gözümle de %80 bandında harfleri okuyabiliyorum Ama küçücük bir ada kalmış görme alanı anahtar deliğinden görür gibi görüyorum ama görme alanım geniş yüzde kaç engelli verirler daha yeni doğumla birlikte hastalığımı öğrendim genetik bir hastalıkmış genetik testi verdim 9 10 ay sonra çıkacakmış ben çok yüzde kaçlardan anlamıyorum Bir yardımcı olursanız çok sevinirim Sağlık kuruluna girmeyi düşünüyorum Bir de Hipertansiyon hastasıyım ondan da yüzde kaç alırım onu da bilmiyorum şu anda çalışıyorum Ama işimi de çok iyi yapamıyorum göremediğim için 1800 gün %60 engelli emekli olabilir miyim Çünkü gerçekten çalışma gücümün %60'a gidiyor evrak ve bilgisayar işinde çalışıyorum ve gözüm görmediği için zorlanıyorum bir gözüm yüzde 15 görüyormuş görmek keskinliği görme alanım geniş bir gözümde yüzde 80 bandında bunda zorla okuyorum ama görme alanım geniş görmek keskinliğim çok dar solda hiç doğru dürüst okuyamıyorum zaten

Ben sag göz sıfır sol göz yüzde yirmi görme ile %52 aldım gözde rapor oranları çok düştü rapor alman biraz zor ama denemende fayda var.

Üst Alt