Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme sorunu olan annem için 2022 maaşı alabilir miyiz?

gözlüklüşirin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar melek hanım şimdi benim annem için engelli raporu çıkartıcaz 45 yaşında gözde problemi var
gözlerinde problei olana yani engelli olana 2022 maaşı veriyorlarmış ne yapmak gerekiyor ?
teşşekkürler :)

Sydv gidecen ven annem için 2022 basvurusu yapacam dicen. Onlarda anneni hastaneye sevk edecek. Eğer kriter ler uyarsa bağlanır. Başlık açmadan önce lütfen sabit konulara göz atın. Daha detaylı bilgiler var orda. Allah yardımcınız olsun.

teşekkürler mert daha rapor da çıkartmadık şu an aktif bağkurlu acaba rapor çıkartabilir mi onu bile bilmiyorm sorduk görevlilere emin olmadan git kapat öyle çıkart dediler valla bu işlerin nasıl yürüdüğünü iyi bilmek lazım bunu anladım :)

2022 alması icin pirim yatrmiyor olmasi lazim. Bence primi yatrmaya devam edin. Emekli olması daha iyi olur. 2022 maasinin hiç bir garantisi yok. Uzun süre pirim yatiranlarada özürlü maaşı bağlanmıyor diye biliyorum. Siz raporunuzu yinede alin.

Üst Alt