Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme ve işitme kaybı ile vergi indirimi alıp emekli olabilir miyim?

Bahattin dillice

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkes selam ben işkazası sonucu göz de yüzde 28 görme kaybı var kulakta yüzde 34 duyma kaybı var yaşım 41 sigorta başlangıç 1993 5500 pirim var vergi indirimi alabilir miyim teşekkür ler

Bahattin dillice

Bu düzeyde kayıplarla %40 ve üzeri rapor almak bence mümkün değil. Ama yine de şansınızı deneyin isterseniz... Çünkü %40 rapor ve defterdarlıktan ona istinaden 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ettiğiniz anda erken Yaşlılık emekli olabilirsiniz. Sigortalılık süreniz ve prim gün sayınız fazlasıyla yeterli.

Vergi indirimi

Ben yanlış anlattım her halde ben gözde %28 sürekli iş göremez lik raporum var ve maaş alıyorum kulak tada orta ileri derecede duyma kaybı var yardımcı olursanız olun lütfen

Yani 34 + 28 = %52 raporunuz mu var? Buna istinaden defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde ettiniz mi? Bu soruların cevabı evetse, evet, erken Yaşlılık emekliliği için gerekli şartları sağlamışsınız demektir. Erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz

Üst Alt