Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme ve işitme kaybım var. 2022 maaşı alabilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sag gözüm bir kaza sonucu görmüyor 100 100 bazen onun etkisi sol gözümede vuruyor oda az görüyor birde ben askerligi kulaktan dolayi yapmadim bitine sordum tek kulaktan 52 almis benim kulak ve göz oldugu halde 56 bunu ñasil yükseltebilirim birde ev yikilscakmis evden cik diyorlar kira yardimi alabilirmiyim bunlari bsna bildirirseniz memnun olurum

Ahmet feyyaz sungur

engelli raporun var mı? 2022 aylığı alabilmen için % 40 ve üstü engelli raporunun olması ve hanede kişi başına düşen aylık gelirin 303,48 TL altında olması gerekiyor.

Dhvchbb

Merhaba melek abla benim kizimda 2 yaşında cok ileri derecede işitme
Engelli onun için özürlu maaşı veya bakım maaşı alabilme şansım
Varmi acaba...

rabianur
ablacım, maalesef bakıma muhtaç sayılmayacagından evde bakım aylıgı baglanmaz çocuguna.
ama % 40 ve üstü engelli raporu çıkartırsanız ve hanede kişi başına düşen aylık gelir 303,48 TL altındaysa 2022 engelli yakını aylıgı baglanır size.
çocugun 2 yaşında oldugundan ona engelli aylıgı baglanmaz. siz başvuracaksınız engelli yakını aylıgı için.
sgk kaydınız yoksa vakfa gidip 18 yaş altı aylıgı olarak bilinen 2022 engelli yakını aylıgına başvurun.

Üst Alt