Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görmeyen tek göze 32 oran ile engelli haklarından yararlanamaz mıyım?

Buki

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Görmeyen tek göze 32 hatta 20ye indiren hastaneler var ik görmeyen göz yüzde 80 90 oran alırken tek göz neden en az 40oran olmaz 32 hiçbir haktan faydalanmamıza yaramıyor bunu yetkili kişilere yazalım görme engelli arkadaslarım hakkımızda hayırlısı olsun

Tek goz gormuo ve annem kardeşim çalısıyo annemin sigortasından faydalanıyorum iş bulamıyorum ailemin geliri ortalama asgari ucret bana maddi yardım yapılabilirmi

itiraz edin raporunuza... başka hastanede değerlendirsinler

Son düzenleme:
Verdikleri cevap bir gözün görüyor bir tanesi görmüo işlerini halledebilirsin Ben de diyorum böyle Özelde iş bulamıyorum kanunlar böyle söylüyor görmeyen tek göze 32 verilir gitgide düşüyor oranlar diyorlar

Kardesim bende seninle ayni durumdayim tam 12 senedir bu raporu cikarmak icin ugrasiyorum 3 kez cikardim hep %32 cikti en sonunda bu sene %45 aldim ama baska rahatsizliklarda eklendi yoksa cok zor seni öyle iyi anliyorum ki is bulmak o kadar zor ki bunu basina gelmeyen anlayamaz

Kesinlikle insanın zoruna gidiyor ne ile tamamladınız goz engeline artı saglık sorunu ben pskyatri ileodasureli oldu sureklı almam lazım

Senin suan rapor orani kac benim %32 göz %10 paikiyatri ve %10 da aritmiden aldim. Olsun kardesim sureli al 1 2 defa sonra suresize cevirirsin hem sureli de omaa engelli memur sinavina giriliyo

49 oran.bir yıl süreli sureklı nasıl alırım

%49 ise daha ne istiyorsun ki ben 12 senedir ugrasiyorum ancak cikabildim %40 uzerine bana da 1 yil sureli verdiler seneye tekrar basvurcam sonucta benim gozum iyilesmeyecegine göre psikolojim de düzelmeyecek sende takma benim arastirdigim kadarıyla 2 yada 3 seferde sürekli ye cevriliyormus

benim 3. raporum ama yine süreli verdiler 1 göz tam görmüyo

Tek göz gören kişilerde genellikle piskiyatriden de rapor oranını artırıp yüzde 40i üzerine çıkarlar tek gözle yaşamak hayatı idame ettirmek gözde kayma küçülme renk değişikliği sebeplerden dolayı topluma çıkma da sıkıntı yaşanır sizde de illaki bilinç altı sıkıntılar vardır tavsiyem piskiyatriyede gidin hem oranınız artar hemde kendinizi iyi hissedersiniz

Benimde bir gözüm görmüyor çok sıkıntılar yaşadım ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmak isterim, buraya yazabilirsiniz

Merhaba sürekli nasıl yaparm raporumu benm sureli

Üst Alt