Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görünmeyen insanlar, engelliler...

@Reborn

Avantanın peşinde koşan sensin, çakallık sana daha çok uyuyor gibi. yine de sen nasıl diyorsan öyle olsun.

ben chp li değilim, chp sana ne verir bilmem.

ama akp senden ne alır çok iyi bilirim.
akp nin alkole vergileriyle 1 şişe kendine alırken 2 şişe de fazladan para vermek çakallıktan çok bana enayilik gibi geldi ama sen bilirsin.

chp sana ne verir bilmem ama akp nin senden ve bu ülkeden çok şey çaldığını bilirim.
sadece emekli maaşından her bir emekliye her ay 5 çeyrek altın eksik veriyordu senin akp.
2002 de maaşıyla 8 çeyrek altın alırken emekli, 2021 de sadece 3 tane alabiliyordu. bugünse 3 tane bile alınmıyordur.

chp verir vermez Allah bilir, ama akp'nin senden çaldığı kesin.

çakal kim, enayi kim takdir yine senin.

@ucuncubahar,

Ben akp li değilim ve siyasal islamcıları hiç sevmem.
Chp'nin yaptığı siyaseti hiç beğenmiyorum.
50 yıl önce çıkan gazeteleri oku hep aynı masal yok petrol bulduk yok gaz bulduk yersen. 50 yıl önce 1 tv kendine 1 tv devlete vergi ödemiş toplum hesap sormuyorsa silkelenmeyi seviyordur. Silkele gitsin.😂
Şuan 1milyon bandında sıfır araba kalmadı yani 1 araba kendine 1 araba devlete 1 telefon kendine 1 telefon devlete almaya devam 50 yıldır aynı sistem değişen hiçbir şey yok.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,

En çok ekmek tüketen ülkeler arasında 1. Sıradayız.
Karbonhidrat yiyen toplumların beyni çalışmaz. Gelişmemiş ülkelerin halkı ekmek tüketir ve ekmek yemedigi zaman karnı doymaz. Az çorba ile bir bütün ekmeği gömer.😂

Üst Alt