Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görünmeyen işitme cihazı önerisi olan var mı?

sensizimben

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar
Kanal içi cihaz kullanıyorum, piyasada yüzde yüz görünmeyen cihazlar varmış.
Bana bu cihaz hakkında bilgi verirmisiniz?
Bu cihaza nerden ulaşabilirim ve hangi markalar var?

Böyle bir cihaz yok..Olduğu söylenen cihazlar da hayal kırıklığı yaratacak cinsten.Teknoloji henüz o kadar ilerlemedi.En az 10 sene daha sürer tahminim.

adam diyor ki kanal içi kullaniyorum,nasil böyle cihaz yok deye biliyorsunuz?tabi ki var ama denemeniz gerekir.mesela ben starkey görmüsüb bu yakinlarda,çok iyi cihaza benziyor şimdi link bulurum sizin için

evet bende gördüm var.. starkey

işitme kaybınız kaç dostum??

bende kulak içi kullanıyorum.. starkey

`aldinmi muzu&tebrik ederim/kaybin kac senin?

yazida harif hatasi olumus

yok yeni almadım. 6 yıl önce ki aldığım starkeyi kullanıyorum hala nano teknolojili :D kulak içi modeli starkey CE İTE

kaybım teste bakarsak 90 diyor ben inanmıyorum. kardeşim çünkü bu cihazı takmazdan önce normal duyuyordum ince seslerde büyük kayıp vardı. ama cihaza alışınca yüksek sseslere alış bir kulak tabiki işitme testinde çok düşük çıkacak...!!! saçmalık

yenisini hala alamdinmi?yukaridaki starkeyi denedinmi?ben en gec mayisda alicaim mutlaka ve INSALLAH

evet denemek için gittim. ama ürün hala yok dediler.

Yüzde yüz görünmeyen bir cihaz mevcut değil.Oticon widex phonak gibi firmalar dururken starkey dünyanın en küçük görünmeyen mükemmel cihazını yapacak..Bizimkiler de en küçük cihazı biz yaptık diyorlar ama:D O küçük dedikleri cihazları denedim ben geçin bunları faso fiso.

kadinin saci oldugu icin ve kanal ici cihazlar gorunmeye bilir

Bu cihaz phonak tarafından Türkiye'ye getirilmiyor..Nedeni 1 aylık deneme süresi gerektirmesi.

evet bende dun ona baktım.50 db kaybım var bileteral sensörinöral tiz seslerde. Bu phonak lyrics kımlere uygunmus bılgınız var mı

Üst Alt