Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görüş azlığı ve göz tembelliği askere alınmamı etkiler mi?

trmekansiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar

ben gozluk kullaniyorum, sag 2.75 -sol 2.50 miyop. gunesli havalarda gozum sulaniyor zor aciyorum gozlerimi. ayrica goz tembelligi de var ..
askeriyede muayene olduktan sonra goz sorunum ortaya cikti.. 24 mayista askere gidiyorum bilecik jandarma 9. egitim alayi tim gonderiyormus genelde doguya. ..
acaba engel teskil eder mi tim icin yada normal askerlik icin ..

blgilerinizi bekliyorum tskrler

hocam anladığım kadarı ile askerlik yaparsın ama refüze olursun yani tim olarak karokola gitmezsin de il ilçe jandarma komutanlıklarında görev yaparsın burdan böyle gözüküyor .Hayırlısı olsun hayırlı tezkereler kardeşim güle güle git güle güle gel

peki yanımda rapor götürsem faydalı olurmu yoksa askeriyedede muayene ediyorlarmı...
son sorumda time düşmeme ihtimalim nedir bu göz sorunuyla? yada doğuya düşmeme
?

tşkrler

Hocam daha birliğin kapısından girer girmez zaten ilk muayneyi yapıcaklar orda rahatsızlığını dile getirebilirsin .Ama dediğim gibi muaf olmazsın bu göz dereceleri ile .Ha sana bir tavsiye eğer muaf olamıyacaksan ve eğer 15 ay askerlik yapıcaksan ben ce doğuda yap daha iyi bu sana bağlı bişey değil ama düşersen de hiç üzülme

Üst Alt