Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz hastalıkları ile emekli olacak yeterli tanıyı alabilir miyim?

metali

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sayın forum yetkilileri ve forum sakinleri,

2011 yılında toplamda %44 süresiz yani ömür boyu engelli raporum bulunmaktadır.
Deprasyon (%25)
Sağ Göz Dekolman retina yırtıklığı ve Kornea Nakli (%25) (Sağ göz tamamı ile görmüyor)

Yeni kanuna göre emekli olabiliceğimi düşünüyorum.

Birinci sorum; 2006 yılında sigorta girişim vardır. Emeklilik için dilekçe verdiğimde Ömür boyu süresiz engelli raporum olduğu halde tekrar sağlık raporu için hastaneye sevk ediyorlar mı ?

İkinci sorum; emekli olduktan sonra tekrar aynı iş yerinde çalışmaya devam edebiliyor muyum ?

Not: Raporum vergi indirimli ve 4857 sayılı iş kanunun 30. maddesi kapsamına giriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ah dostum vah dostum can dostum. vergi indirimi ile emeklilik ocak ayında bir gece ansızın torba yasayla kaldırıldı. Artık Engelli emekliliği tabuta çeyrek kala...

@metali,
Sgk ya gidip hastane sevkini al,eğitim araştırma hastanesinde 7 polikşiniğe gireceksin durum bildirir raporun hazırlanacak sgk ya gönderilecek hastalığın sgk hastalık listesin de varsa şansın da varsa emekli olursun benim her iki gözüm de 0.1 görme keskinliği var nistagmus hastalığı var hastane ilim bitti bakalım sgk ne karar verecek keyifleri e kalmış

Üst Alt