Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz için doktor %68 yazdı. Bu ne anlama geliyor?

hopeless73

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar Merhabalar...

Vergi indirimi icin bugün Keciören Arastirma Hastenesine basvurdum. GÖZ,ENDOKROLONOJI,ORTPPEDI bölümlerine gittim...

Ortopedi gördügüm kadariyla herhangi bir oran vermedi.Endokrolonoji,patolaji sonuclari istedi,pazartesi verecem,Ama Epilepsi nöbetinden dolayi % 5 verdi sanirim ( yanda %5 yaziyro ) endokrolonoji sonra verecek ( pazartesi )

SOnra göz dr gittim, bakti etti birseyler yazdi,yan tarafa % 68 yazdi.Acaba bana verilen oranmi bu yoksa baska bir anlami mi var?

Ikinci sorum,bu dr islemleri bitince,sonraki asamalar nelerdir,ne kadar sürer,karar baglanmasi?

Tesekkür ederim..

@hopoless73
Senin gözden %68 lik bir oran almanı gerektirecek bir durumun varmı.
Yani gözlerindeki problemi yazarsan ona göre yazılması gereken orana bakarak mukayese yapma şansımız olur.
Ona göre bir değerlendirmede bulunuruz,

MEHMET

Merhaba mehmet kardesim,

Evet sorun var gözlerde.Sag tamamen yok,sol ise yarim görüyor.Doktor muayene ettikten sonra,yan tarafa %68 verdi,Bana verilen oran bumu? yani kesintiye ugrarmi heyette?Yoksa bu %68 in baska bir anlami mi var?

hopeless73
Kanun değişmediyse bu işte bir terslik var,
Zira şuan göz için sana yazılan %68 lik oran işgücü kayıp oranı ve bu oranlar yalnızca maluliyet ve iş kazaları tespitinde verilmekte,
Kanun değişmediyse,
Ya doktor senin dosyanı yanlış kapsamda değerlendirdi yada hastane, bu konuyu sabah ögrenip mutlaka düzelttirmeye çalış.

%68 oran oluyor ama heyet düşürebiliyor inş düşmemiştir birde ankara düşürüyor diyorlar

Üst Alt