Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz ile kontrol edilen akülü tekerlekli sandalye projesi yürütüyoruz..?

zeynep_eee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü lisans bitirme tezi kapsamında felçli ya da sadece gözlerini kontrol edebilen kişiler için göz hareketlerine göre haraket eden akülü tekerlekli sandalye projesi üzerinde çalışıyoruz.
şu anda tek eksiğimiz akülü sandalye ya da en azından motorları.
bu konuda bize yardımcı olabilecek,ya da herhangi bir öneride bulunabilecek birileri var mı acaba?

ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

akulu sandalyeyi napcaksiniz ki
siz ektronik uzerine ogrenim gordugunuzden bu islemi bilgisayar destekli olasi lazimmis gibi dusunuyorum ben

mekanik kısmını yani motorlar, dişliler ve shaft gibi kısımların temini ve montajı uzun süren ve bir öğrenci için çok büyük meblalar olduğu için belki bunu bizlere sağlayabilecek ya da bizim aklımıza gelmemiş bir çözüm önerecek birileri var mı acaba diye yardım istemiştim.programımız hazır. joystick yerine kendi kontrol kartımızı yerleştirip öyle çalıştırmamız gerekiyor.

boyle hayirli bir ugrasla meslege adim atmanizi takdirle heyecaninizin daim olmasini, diliyor basarili bir calisma hayatinin siz gibi idealist ogrencileri bekledigini tahmin ediyorum
universite ogrencilerinin boyle projelerde sponsor bulmalari iyi oluyor hocalariniz veya engelli urunleri uretenler size bu konuda yardim edecegini dusunuyorum
hic olmazsa sitede gozume carptigi tekerlekli sandalye saticilari sanki ne olur siz gibilerine bir sandalye temin edecegini umut etmek istiyorum
sizlere kolayliklar diliyor iyi derecelerle mezun olmanizi diliyorum muhendisler

Sitemizde birçok medikal firma ve akülü sandalye tamiriyle ilgilenen firmalar var sanırım onlar size yardımcı olabilir.

Şayet bahsettiğiniz parçalar standart şekilleriyle değilde sizin üzerlerinde yapacağınız değişikliklerle kullanılacaksa,işinin ehli bir tornacıya yaptırabilirsiniz.

Başarılar dilerim...

İzmir'de faaliyet gösteren Belmo firması ile iletişime geçip destek isteyebilirsiniz. Akülü araç imalatçısı oldukları için, ihtiyacınız olan sandalye temininde yardımcı olacaklardır... Selim beye benim selamımı da iletebilirsiniz.

Üst Alt