Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz kayması veya beyin yorgunlugunun göze vurması

Erkan01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar öncelikle ben bayadır tedavi oluyorum yatışım felanda oldu ama bir yatışımdan sonra ne ilaç ve tedavi uygulandıysa ilk zamanlar güneş ve ışıklı ortamda gözüm kayıyordu yukarı dogru şimdi ise beynim yoruldugunda gözüm kayıcak hissi geliyor ve ileri durumu kaycak yani zorlasam bu durum beni çogu şeyden kısıtlıyor iş konusu herhangi bir kitap okuma vs göz doktoru ışıga hassasiyetin var dedi sadece nörolojide egg de çektirdim temiz çıktı bu durumu yaşıyanlar veya yaşamış olanlar lütfen yorumlarını yazabilirmi kendimide analiz edemiyorum ortaya bir türlü çıkaramadım bu olayı teşekkürler şimdiden

Benim de ilginç bir şekilde psikiyatri tedaviye başladıktan sonra göz kayması oldu, gerçi Gözlük kullandığım için pek belli olmuyor. Psikiyatristim ilaçların böyle bir yan etkisi yok dedi ama kim bilir..

Üst Alt