Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz, kilo ve psikolojik problemlerim ile % 40 geçebilir miyim?

ayktsrkya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkes merhaba öncelikle

Siteyi uzun zamandır takip ediyordum, yeni katılmak kısmet oldu :)

Küçük yaşta geçirdiğim bir kazadan ötürü sol gözümde %85'lik bir görme kaybı ve şaşılık mevcut. Ayrıca boyum 180 cm kilom 115. vüctu kitle endeksim 46,30 çıkıyor. Ayrıca psikolojik tedavi görüyorum ve doktorumun koyduğu teşhis anksiyete bozukluğu.

Haseki Eğitim ve Araştırma hastenesine engelli kimlik kartı için başvurdum, 21 Şubat'a randevu verdiler. Sizce %40'ı geçebilir miyim?

Teşekkürler.

%40 i geçermisin geçmezmisin bilmem ama 21 subata randevumu ekpss gireceksen yetişmez haberiin olsun

Kardeşim burada hickimse sana net birsey soyleyemez kendin basvuracaksin ve ogreneceksin cunku kimi alamassin diyo doktorlar babalar gibi veriyo raporu kimide alirsin diyo alamiyo yani olay senin gidecegin dktorlarda bitiyo

Gözünüzdeki görme kaybı için % 20-25 arası bir oran verilebilir. Şaşılık için bir arkadaşımız % 15 oran alabilmiş. Sizin durumuza göre bu oran daha az veya daha çok olabilir: http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/72663-52-15-toplami-yuzde-kac-ediyor.html#post923430

Obezite için % 20 oran alırsınız. Anksiyete bozukluk için en az % 25, en fazla % 50 oran alınabilir, ama size % 25 oran verilir diye düşünüyorum.

Size fikir olması için tahmini bir hesaplama yaparsak, psikiyatriden % 25, görme kaybından % 20, obezite için % 20, şaşılıktan % 15, toplamda % 59 oranlı rapor geçer elinize. Tabii bu oranlar değişebilir. Daha az da verilebilir, daha çok da..

Sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

benim ankisiyite yazıldı oran verilmedi dünya sağlık örğütün
n kriterlerine göre aşırı zayıflık ibrasinden bile düşük kilo azlıgı var oran vermediler.8 senedir reflü tedavisi kullanıyorum ilaçlarıma ragmen kontrol altına alınamıyor en iyi ilaçları kullanıyorum nafile....yaşım 26 boy 171 kilo 40 nedeyim ki.....

Üst Alt