Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz kısıtlılığı, göğüs ağrısı ve psikolojik rahatsılığım ile rapor oranım ne olur?

eyesthatdontsee

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Göz kısıtlılığı, göğüs ağrısı ve psikolojik rahatsızlığım ile rapor oranım ne olur?

Herkese merhabalar. Çocukluğumda gözüme atılan bir cisim sonucu sağ gözümde görme kaybı oluştu. Ameliyat olmama rağmen doktorlar düzelmeyeceğini söyledi ve düzelmedi. Sağ gözüm görmüyor, göz tembelliği tanısı konuldu.. 25 senedir sol gözümle görüyorum fakat gözlüksüz bulanık görüyorum. Harfler küçüldükçe okuyamıyorum. Bu durumda gözden ne kadar oran alabilirim ?

Göğsümde sürekli bir ağrı oluşuyor. Yorulunca nefes alıp verirken hırıltılı ses geliyor. Bu durumda SFT sonucuna göre mi oran alabilirim ? (Ailede kronik koah ve astım mevcut.)

Son olarak gözümün verdiği sıkıntıdan dolayı 6 aydır psikiyatriden tedavi görüyorum. Yaygın anksiyete bozukluğu tanısı koydular ve raporlu ilaç yazdılar. Düzenli olarak hastaneye gittim ve ilaçlarımıda düzenli olarak aldım. Buradan herhangi bir oran gelir mi ?
Biraz uzun oldu ama bilenler cevaplarsa sevinirim. Allah herkese şifa versin. İyi forumlar.

kornea skar ve opasiteleri teşhişi koydular banada yüzde 32 verilmiş benimde gözüme aynısı oldu ameliyat olduk ama göz bebegi büyük gene sol gözü kapatınca puslu görüyor büyük yazıyı göremiyorum ufagını görmek imkansız net 32 alırsın alamazsın demiyorum ne rahatsızlıgın varsa söyle belki bunlarla 40ı bulursun

ozdemirserdar111 Geçmiş olsun. Allah sağlık şifa versin. Benim gözüme atılan cisim sonucu göz bebeğim yırtıldı. Gözün arkası darbeli görmüyorum. Yüzde 40 olmuyor malesef araştırdığım kadarıyla. Diğerlerinden oran alabilir miyim bilmiyorum. Bakalım ne olacak.

geçmiş olsun sizede benimde aynı bayagı küçükken sofraya siniye çatal attı biri gözüme saplandı göz bebegim yırtıldı benimde işte bayagı dagınık duruyor

Merhabalar. Psikiyatri herhangi bi oran vermedi. Yüzde 32 tek gözden aldım. Raporum e devlete düşmüş. Buna itiraz edebilir miyim ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Üst Alt