Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz kuruluğu için rapora bir oran ekleniyor mu?

diabetus

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
acaba göz kuruluğu için oran veriliyormu ilaç raporum var göz doktoru vergi indirimi için kağıda yazdı göz kuruluğu tedavisi vs diye

tip 1 diyabet,hba1c değerim 8.3 çıktı ve tansiyon + göz kuruluğu hastalığım var, tip 1 diyabet %30 olarak biliyorum tansiyon % 10 ,göz kuruluğu oranını bilmiyorum bu sonuçlara göre vergi indirimden sizce yararlanırmıyım?

Merhaba,

Benim ameliyat sonrası yüz felci geçirdiğim için gözlerimden yaş gelmiyor 5 senedir.
Ve raporuma bir oran eklenmedi göz için.

Plumeria

diyorsunuzki unutun göz kuruluğu rapor oranını :) kısmet ben %5 eklerler diye duymuştum eklemezlerse şeker ve tansiyondan bence % 40 altına düşürürler hayırlısı ne diyelim cevabınız için teşekkür ederim

konu ile ilgili bir bilisi olan yokmu arkadaşlar alan olmadımı hiç göz kuruluğundan rapor oranı benim diyabete bağlı olarak gelişen bir komplikasyon günde iki sefer damla kullanıyorum

Kardeş.
Yönetmelikte oranı var.ama yazan doktor bulmasın. Doktorlar Korkaklar .ama aptal da değillerdir. Sen şekerden x oranı alıyorsun. Orana ihtiyacın var. Klasik yöntem ya pisikayatri ya gözden oranı alıp tamamlamak.bunu doktora biliyor.ankara sağlık kurulda biliyor.genelde oranı yazılması insiyatife bağlı. Doktoru ikna edersen doktora cesaretliyse olur.
Kolay gelsin

rusa

tamam dostumda zaten diyabete bağlı olarak gelişen bir komplikasyon yani burda benim yapabileceğim bir şey yok ,kısmet diyelim hakkımızda hayrılısı ,teşekkür ederim cevap için

Üst Alt