Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz muayenemin askerlik aşamasında yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum..?

yusufakcay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamunaleykum..ben normal hastanede muane oldugumda doktorum bana yuzde 15 görüyor gözün dedi ve ikisi arasında derece farkı var dedi seni askere almazlar felan anlatta ama askerlik şübesinden beni bagcılar devlet hastensıne muane ııcn sevk ettıler ordakı doktor muane bıle doru duzugn etmedı sadece bir makınaden asagıdakı derecelerı aldı h52.2 astıgmazıt den saglam raporu verdı. tamam astıgmazıt 7 olması gerekıomus benmkı 5 ama bır gözün görme orası 4/10 veyada ıkı gozun arasında dereece farkından bu 2 madden mauf olmam gerekmezmı doktor maddlerı kendı bıle bıllmıodu sadece astıgmazıt maddesını gordu onunde dırke rapor verdı salam itiraz edebılrmyım...?

sph cyl ax
+1,25 -4,75 8
+1,25 -5,00 8
+1,25 -4,75 8
+1,25 -4,75 8

left
-0,25 -1,00 176
-0,25 -1,25 175
0,50 -1,25 174
-0,25 -1,25 175
pd=66mm

arkadaşlar gönderi cok eski askeri hastane kalmadı diye biliyorum bilen varsa yanıtlasın hatta cok bilgili olan askeri hastaneler faliyetteyken alınan rapor faliyet sona erdikten sonra itiraz edilecek vs vs her soruyu yanıtlayabilir

yusufakcay

İşin teknik detayını bilmiyorum. Ama eğer rapor size elden verilecekse, il sağlık müdürlüğüne giderek verilecek rapora itiraz edebilirsiniz. Eğer böyle bir prosedür yoksa, o zaman askere gittikten sonra hastaneye çıkıp yeni bir değerlendirme istemek gerekir.

Üst Alt