Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz protezi için doktor ve ürün önerisi olan var mı?

Ahura

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhabalar..

Arkadaşlar bir konu hakkında hem bilgi hem de tavsiye almaya ihtiyacım var. Burada aynı sağlık sorunundan muzdarip arkadaşların bana yardımcı olabileceğini umut ediyorum.

Forumda bazı yorumlar okudum, protez konusunda başarılı sonuçlar alan arkadaşlarla ilgili. Tabi ki her göz yapısının kendine göre dinamikleri var herkeste aynı sonuca ulaşılacak diye bir şey yok ancak benim de artık eskisi kadar estetik beklentilerim ön planda değil. Bana önerebileceğiniz doktor var mı? Ya da süreci nasıl yönetmeliyim, mesela ben daha önce süreci tamamen doktoruma bırakıyordum , protezin nereden temin edileceğine filan hep doktorlarım karar verdi. Açıkçası kafam çok karışık, gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Protez goz

Merhaba arkadaşlar gözden protez olanlar nasıllar

Biraz ilgisiz olacak ama; kornea dövmesi (tattoo) diye bişey duydum. Özellikle başarısız kornea nakilleri sonucunda beyazlaşma şikayeti olan dostların protez olayından uzaklaşmalarını ve kornea dövmesini araştırmalarını öneririm.

Üst Alt