Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz protezini SGK karşılıyor mu?

dmert58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar

benim sağ gözüm protez ve 2 yılda bi falan değiştiriyoruz. ama hep kendimiz ödüyoruz parasını... acaba devlet hiç ödemiyor mu yoksa biz mi bilmiyoruz

yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkür ederim

lütfen bana bi yardımcı olursan sevinirim bülent bey bende baktımda konulara falan protez falan göremedim siz daha iyi bilirsiniz bunları ben mayıs sonunda yine değişecek protezim ssk falan karşılıyosa bilelim de ona göre halledelim abicim yardımcı olursan sevinirim gerçekten

kardeşim bende yıllardır protez kullanıyorum ama herhangi bir yerde yada protezciden duymadım böyle birşey.
birde sana özel bir kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim:

protezini nerede yaptırıyosun?

memnunmusun doğal gözle farkı varmı seninkinin?

protezi ilk yaptırdıktan 1 ay sonra kontrole gidip tekrar bi elden geçirtiyormusun?

göz ölçünü aldırıp ona göremi yaptırıyosun protezi?

birde benim 3. protezim ben 4-6 yıl arası kullanıyorum ve en son 2010 başında yaptırdım. ilk olarak aynı büklükteydi fakat zamanla biraz küçülme oldu protezgözümde sendede aynı durum oluyorumu?

Üst Alt