Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği durumunda askerlik durumu ne olur?

reissss

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABA arkadaslar 7 yasından beri sol gözümde göz tembelligim var en son özel bir hastanede tedavi oldum yüzde 95 görmüyorsun dedi ama askeri hastanede doktor rahatsızlıgın var ama verimsiz verebilmek icin degerlerin tutmuyor haftaya vep göz testi yapacagız verimli veya verimsiz ona göre yönlendireceğim dedi.Vep göz ARAStırdıgım kadarıyla gercek degerleri tespit edemiyor bu konuda ne yapabilirim

1olumsuz durum olursa mahkemeye versem ne olur.mahkeme sürecinde askere gidiyormu
2-verilen karara itiraz hakkımızda var burdaki süre ne kadar sürüyor

BU KONU BENİM İCİN COK ÖNEMLİ ARKADASLAR

Merhaba. Ben de seninle aynı durumdaydim.askerdeyken curuk aldım.göz tembelliği varsa kesinlikle curuk raporu verirler.en kötü askerdeyken basvurup rapor alırsın.

Arkadaslar merhaba yillardir gozluk kullaniyordum taki doktorum bana yanlis bi numara vermesiyle gozlerim iyice bozuldu sol gozumde dogustan goz tembelligi var ve iki gozumdede hem miyok hem hipermetrop +6 sol goz +5.50 sag goz gataya sevkimi istedim ve gittim muayeneye girdim doktor cihazlarla bakti goz tembelligi oldugunuda soyledim fakat hic ilgilenmedi makineden cikarmis oldugu bilgilere dayanarak sen askerlik yaparsin dedi ve arastiriyorum tekrardan gataya sevkimi istemelimiyim subatta askerim yorumlarinizi bekliyorum simdiden teaekkurler

Goz tembelliginin bir derecesi varmi nasil hesaplanir doktor neye dayanarak bunun derecesini belirliyor ehliyet alirken hastane hastane gezdim saglik raporu almak icin senin sol gozun kör diyen doktor bile oldu ama soz konusu tsk oldugu zaman isler.degisiyor tabi lutfen bilgilendirmenizi bekliyorum keske sagligimiz yerinde olsa vatan millet icin 12 ay degil 24 ay yapsak ama geri hizmet olarak askerlik yapmak istemiyorum askerde ameliyat sansim varmi veya direk curugemi ayiriyorlar yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Üst Alt